Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam mrs.m nasılsın canım?bugun bombostu buralar yaww kımseler gelmedı hatta kımse gırmeyınce bıle konuların ıcınde bıle bolumumuz yer almadı🙁 sen neler yaptın nasılsın?

iyiyim canım teşekkürler sadece biraz yorgunum. öyle miiiii nerde bu hatunlar bakiim 🙂 ben napıyım yorucu bir gündü bugün, şimdi dinleniyorum bir ara yemek yapmam lazım ama daha var gitmeme. sen nasılsın nasıl gidiyor

canım eysanın galıba bebegı karnında ölmüs bıraz önce okudum cok uzuldum

canımmmm ne diyorsun gerçekten miiiiii ayyyyyy çok üzüldüüüümmmmmm 🙁(( gözyaşlarım iniyor inanmıyorum yaaaa... ben eski yazılara baktım göremedim.

eyşancım canım sözün bittiği yer burası olsa gerek! senin için çok üzgünüm, allah hayırlısını versin canım

napayım bende ısteyım hala calısıyorum bugun tenha burası bende burdayım ıste sohbet ederız kızlar geldımı dıye baktım sız gelmıssınız ne yemek yapcan bakıyım??????

canım baska sayfaya yazmıs eysan bebegımın kalbı durdu kurtajla aldılar dıye bende tarıhe baktım bıkac gun oncesıne aıt yanı bende cok uzuldum anlatamam cok gecmıs olsun eysancım ınsalah kısa zaman sonra saglıklı bı bebıse kavusursun canım bı kadın ıcın en kotu duygu.........

napayım bende ısteyım hala calısıyorum bugun tenha burası bende burdayım ıste sohbet ederız kızlar geldımı dıye baktım sız gelmıssınız ne yemek yapcan bakıyım??????
evet tenha burası yaa.... etli bezelye yapacağım 🙂

bu arada o eyşan bizim eyşan değilmiş canım başka eyşanmış.....ama allah o kişiye de sabır versin

evet tenha burası yaa.... etli bezelye yapacağım 🙂

bu arada o eyşan bizim eyşan değilmiş canım başka eyşanmış.....ama allah o kişiye de sabır versin
aaaa oylemı anladım canım sagol duzeltmıs olalım ozaman ısım benzerlıgı ozaman allahım bızım eysanımızada saglıklı bır bebıs versın ve kolay bır dogum nasıp etsın ınsallah dıger eysana da allahım sabır versın.....afıyet olsun canım ozaman sımdıden yanınada pılav yaparsın artıkkkk kısssssssssss karnım acıktı bakkk sımdı geleyımmı yemeye:laugh:

amin canım

gel gellll ne demek hemen atla 🙂 evet biraz da pilav ...turşu falan işte