Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

YAPRAK SARMASI

.3adet soğan
1çay bardağı zeytin yağı
2su bardağı pirinç
1yemek kaşığı nane
1tatlı kaşiği karabiber
1tatlı kaşığı tarçın
2kesme şekeri
2yemek kaşği kuş üzümü
yarımm lıimon suyu
1yemek kaşiği salça
1 tatlı kaşiği tuz
maydonoz
1 çay bardağı kaynamış su

yapılişi;kurusoğanı ince doğra...zeytin yağında kavur
pirinci yıka soğana ekle 2 dk daha kavur..sonra sırayla diğer malzemeleri koy..kaynamış suyuda ilave et suyunu çekene kadar demlensin

inş beğenirsinirsiniz AFİYET OLSUN

ŞEHNAZIM BEN YAZDIM SIRA SENDE SENDE BİZE BİR ANINI ANLAT HADİ BAKLIM

Slm kizlar tekrar..

ben geldim.. sabah kimse yoktu cikmistim simdi girdim ben yokken bunalim bile gecirmissiniz ask olsun size 🙁

valla bende stresliyim bugun neden bilmiyorum basim agriyor.. aklimda her zamanki gibi tek bir dusunce beynimi kemirip duruyor 🙁🙁

Aysegul hakli galiba biraz bu dusunceyi kafamizdan atmak hepimiz icin en dogrusu olacak ama onuda nasil becerecegim hic bilemiyorum 🙁🙁

Kizlar ben hafta sonu dijital test yaptim.. hamile degilsiniz cikti.. sonra o test seyini cikardim tek bir cizgi vardi.. bir kenara koydum.. aksam eve geldigimde ikinci cizgi vardi hafif silik.. biraz sasirdim ama hamile degilsiniz yazdigi icinde uzerinde durmadim ama bu ne demek ki? hic clearblue dijital gebelik testi yapip sonra cikardiktan sonra cizgilere dikkat eden var mi?

Musteri servisini aradim kadin cikan yazi dogrudur dedi.. ama umut dunyasi iste insanin aklinda kaliyor ister istemez..

Hamis olmayan biri bu testi yapsada tek cizgimi cikacak iki cizgimi bi baksak olmaz mi 🙂 Ne kadar akilliyim ben yaaaa heheheh 🙂

YAPRAK SARMASI

.3adet soğan
1çay bardağı zeytin yağı
2su bardağı pirinç
1yemek kaşığı nane
1tatlı kaşiği karabiber
1tatlı kaşığı tarçın
2kesme şekeri
2yemek kaşği kuş üzümü
yarımm lıimon suyu
1yemek kaşiği salça
1 tatlı kaşiği tuz
maydonoz
1 çay bardağı kaynamış su

yapılişi;kurusoğanı ince doğra...zeytin yağında kavur
pirinci yıka soğana ekle 2 dk daha kavur..sonra sırayla diğer malzemeleri koy..kaynamış suyuda ilave et suyunu çekene kadar demlensin

inş beğenirsinirsiniz AFİYET OLSUN

ŞEHNAZIM BEN YAZDIM SIRA SENDE SENDE BİZE BİR ANINI ANLAT HADİ BAKLIM

Kiz ben aciktim canimda sarma cekti ne olacak simdi 🙁🙁 alacagin olsun hehe 🙂

neyse bari bende bi tane tarif yazayim

Benim gibi calisan ve arada baklava krizi tutan hanimlar icin cok lezzetli ve pratik biz 'yalanci' baklava tarifi vereyim bari 🙂

10 adet milfoy (orda tereyagli olani varmi bilmiyorum ama varsa tereyagli olanindan)
1 bardak iri cekilmis ceviz
1 tatli kasigi tarcin

serbeti icin;

3 su bardagi seker
4 su bardagi su
limon suyu

hazirlanisi;

once serbetini hazirlayip sogumaya birakin.

milfoyleri buzluktan cikardiktan sonra buzu eriyinceye kadar bekletin.. Sonra her birini 4de bolun.
minik minik dortgenler cikacak. Onlarin icine karistirmis oldugunuz ceviz ve tarcini koyun ve ucgen ceklinde kapatip kenarlarini catalla cekillendirin.

Sonra 180 derecede onceden isitilmis firinda uzerleri kizarincaya kadar pisirin ve firindan cikar cikmaz soguk serbeti uzerine dokup sonmus firina tekrar koyun ve serbeti biraz cekmesini bekledikten sonra tekrar cikartip servis yapin..

Afiyet olsun 🙂

Umarim begenirsiniz

Slm kizlar tekrar..

ben geldim.. sabah kimse yoktu cikmistim simdi girdim ben yokken bunalim bile gecirmissiniz ask olsun size 🙁

valla bende stresliyim bugun neden bilmiyorum basim agriyor.. aklimda her zamanki gibi tek bir dusunce beynimi kemirip duruyor 🙁🙁

Aysegul hakli galiba biraz bu dusunceyi kafamizdan atmak hepimiz icin en dogrusu olacak ama onuda nasil becerecegim hic bilemiyorum 🙁🙁

Kizlar ben hafta sonu dijital test yaptim.. hamile degilsiniz cikti.. sonra o test seyini cikardim tek bir cizgi vardi.. bir kenara koydum.. aksam eve geldigimde ikinci cizgi vardi hafif silik.. biraz sasirdim ama hamile degilsiniz yazdigi icinde uzerinde durmadim ama bu ne demek ki? hic clearblue dijital gebelik testi yapip sonra cikardiktan sonra cizgilere dikkat eden var mi?

Musteri servisini aradim kadin cikan yazi dogrudur dedi.. ama umut dunyasi iste insanin aklinda kaliyor ister istemez..

Hamis olmayan biri bu testi yapsada tek cizgimi cikacak iki cizgimi bi baksak olmaz mi 🙂 Ne kadar akilliyim ben yaaaa heheheh 🙂

yazım gülüm benimde tüp bebek yaptığım ay öle olmuşdu ama neyazıkk hamile diğldim gülüm hala regl olmadın demek canım benim demek sana yapılan dualarda bir yetersizlik var hemen telafi edeceğim ve sana ettiğimn dualarımı artıracapğim gülüm benim neşem kaynağım ayva tatlım rabbim hakkında hayırlı olan en kısa sürede versin inş biz biraz kafayoı dağıtmaya karar verdik sende katıl bize hayatın renklensin gülüm

Geri