sen nasılsın cnm sıkma canını ben artık takmıycam çocuk mevzusunu rafa kaldırdım artık yumurtlama günüymüş falan takip etmiycem kısmet nezamnsa allah verir inşallah
öyle valla doğru diyorsun canım, sanki köydeki kadının yumurtlama gününden ya da ayakları havaya dikmeden haberi mi var,,, eee nasıl doğuruyorlar arka arkaya.... zamanımız var tabiki ve çok bilmek iyi değil, bildiğimiz için stres yapıyoruz
canımmm sana sonsuz hak veriyorum ben de aynı şeyleri düşünüyorum. biz isterken yok ama psikopat kadınlar gayrimeşru çocuk doğurup ya öldürüyorlar ya da oraya buraya atıyorlar.
canım biz yine de bu kadar hislenmeyelim tövbe diyelim canım, rabbimden istemeye devam edelim. çünkü herşey dualarla dönüyor. çünkü kardeşime çok sıkıldım ben demiştim bana kızdı günah öyle deme dedi sen istemeye dua etmeye devam et dedi, doğru yani.
canım ben pek dindar değilimdir..ne yazık ki..bu duruma da yıllar yılı okuyarak geldim yani bilgisiz değilim..bugün ben iyi müslümanım ya da hristiyanım diyen birçoğundan fazla bilgim var..kur'anı kaç kere okuyup bitirdim kaç defa inceledim sayısını hatırlamıyorum..ama dua falan etmek istemiyorum..çünkü bu benim en doğal hakkım..hayatta kimseye kötülük yapmadım..kimsenin hakkını yemedim..hep çalıştım..çalışıp kazandığımı paylaştım..kimsenin kalbini isteyerek kırmadım anama babama hayırlı evlat oldum..daha ne yapayım ya..hayatta ne isteğim var ki..kendim için hiçbirşey istemedim..hep başkalarının iyiliği için uğraştım didindim..ve işte sonuç..ilk defa kendim için birşey istiyorum o da olmuyo..
sen nasılsın cnm sıkma canını ben artık takmıycam çocuk mevzusunu rafa kaldırdım artık yumurtlama günüymüş falan takip etmiycem kısmet nezamnsa allah verir inşallah
canlarım ne bu bebek mevzusu böyle baydı bizi iyicene..bize düşün neyse yapalım evetduamızıda edelim gerisi rabbime kalmış bendede istiyorum bir evladım olsun ama biz naparsak yapalım rabbim vericek diğilmi bizim elimizde diğilki bukadar yıpratıyoruz kendimizi hadi şimdi birbirimize destek olalım en azından birkaç ay kafaya takmamak için başka şeylerle meşgul olalım mesala bir anımızı anlatalım yemek tarifi verelim daha değişik şeylerden bahsedelim tabiki gene bütün dertlerimi paylaşalım ama stres yapmadan bize çok iyi gelicek gibi geliyo nedersiniz meleklerim
ya hatırlıyo musunuz..bir kadın vardı haberlerde çıktı..2 yaşındaki kızını 3 erkeğe pazarlamıştı..sonra bebeği izmirde bir yurda yerleştirdiler..çocuk perişan haldeydi..her yeri yırtılmış..bi de sigara söndürmüşler çocuğun her tarafında..bu insanların çocukları var..bu bebek bu kötülüğü bu vahşeti nasıl haketmiş olabilir..korkunçtu..
canlarım ne bu bebek mevzusu böyle baydı bizi iyicene..bize düşün neyse yapalım evetduamızıda edelim gerisi rabbime kalmış bendede istiyorum bir evladım olsun ama biz naparsak yapalım rabbim vericek diğilmi bizim elimizde diğilki bukadar yıpratıyoruz kendimizi hadi şimdi birbirimize destek olalım en azından birkaç ay kafaya takmamak için başka şeylerle meşgul olalım mesala bir anımızı anlatalım yemek tarifi verelim daha değişik şeylerden bahsedelim tabiki gene bütün dertlerimi paylaşalım ama stres yapmadan bize çok iyi gelicek gibi geliyo nedersiniz meleklerim
canım ben pek dindar değilimdir..ne yazık ki..bu duruma da yıllar yılı okuyarak geldim yani bilgisiz değilim..bugün ben iyi müslümanım ya da hristiyanım diyen birçoğundan fazla bilgim var..kur'anı kaç kere okuyup bitirdim kaç defa inceledim sayısını hatırlamıyorum..ama dua falan etmek istemiyorum..çünkü bu benim en doğal hakkım..hayatta kimseye kötülük yapmadım..kimsenin hakkını yemedim..hep çalıştım..çalışıp kazandığımı paylaştım..kimsenin kalbini isteyerek kırmadım anama babama hayırlı evlat oldum..daha ne yapayım ya..hayatta ne isteğim var ki..kendim için hiçbirşey istemedim..hep başkalarının iyiliği için uğraştım didindim..ve işte sonuç..ilk defa kendim için birşey istiyorum o da olmuyo..
canım bu senin hayatın, inanç kişiyle yaratan arasındadır....inanmamak kişinin yine kendi elindedir. bu sadece seni ilgilendirir... o halde sadece içinden umutlu bir şekilde iste canım. psikolojimiz de bizi etkiliyor. olmayacak ihtimaliyle yaklaşmak hepimiz için baştan bir yenilgidir. bu sayede yumurtamızı bile kaskatı hale getiriyoruz malesef 🙁(
bizler de çok istiyoruz anne olmayı, eşimize baba olacağı müjdeyi vermeyi ama olmuyor demek ki biraz daha zamanı var. ama içimde hala umut var, yakmadım onları...
şehnazım kız ben sana nediyim temiz kalbini yazını okurken bile farkediyo insan çamaşırsuyuyla yıkanmış mubarek sen çok tatlı bir insansınn ama öyle şeyler düşünme lütfen rabbimin kime ne vericeğini ondan başka kimse bilemez düşünkü rabbin cenneti cehennemi sadece iyilik ve kötülüğün karşılığı için yaratmış bizi ise kendi için onu tanımamız için rabbim bizi çok seviyo ve bizi deniyo bizi istediğimiz şeylerle deniyoki onu nekadar seviyoruz bilmek için ne kadar sabradicek acaba imhihan aslında insanın en çok istedği şeyde gizli onu için kendini üzme ve hayatın getirdiklerine çok fazla takmamak gerek biz istiyoruz ki her istediğimmiz olsun ama öyle olsaydı hayat bukadar anlamlı olmazdı belkide neyse ya çok uzun oldu gülüm kısaca pozitif düşünelim demek istedim