Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay giremiyorum ben buralara artık ya.. sıkıldım bu hamilelik mevzuundan ne zormuş hamile kalmak..bu bir insanın en azından isteyen bir insanın en doğal hakkı değil mi?? bakacak durumda olmayan ,bebek istemeyen, bebeğine çocuğuna türlü türlü eziyet edenlerin var bizim yok..anlamak mümkün değil..millet doğurup çöpe atar..yetiştirme yurduna verir..kocası olmayan birinden çocuk yapar..daha aklıma gelmeyen onlarca acaip durum..ama bizim yok..yok işte..yok rahim ince..yok yumurta gelişmez yok gününü denk getiremezsin gelişse tutmaz..tutsa düşer..valla baygınlık ve gına geldi artık..

canımmm sana sonsuz hak veriyorum ben de aynı şeyleri düşünüyorum. biz isterken yok ama psikopat kadınlar gayrimeşru çocuk doğurup ya öldürüyorlar ya da oraya buraya atıyorlar.

canım biz yine de bu kadar hislenmeyelim tövbe diyelim canım, rabbimden istemeye devam edelim. çünkü herşey dualarla dönüyor. çünkü kardeşime çok sıkıldım ben demiştim bana kızdı günah öyle deme dedi sen istemeye dua etmeye devam et dedi, doğru yani.