Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet tatlım evdeyim bırazdan kalkıcam hiç birşey yapmadım daha sen napıyosun baklım
aynen bende hala pijamalarımla oturuyorum ve hala uykum var bu hafta hep uykulu geçirdim zamanımı kafamı koyunca uyuyorum herhalde işin stresini yorgunlıuğunu izinde uyuyarak çıkarttım bende çamaşırları yıkadım onları asıcam yatak odasını daha toplamadım allahtan yemeğim var dün yapmıştım ama hala kocişime alacak bi hediye bulamadım

aynen bende hala pijamalarımla oturuyorum ve hala uykum var bu hafta hep uykulu geçirdim zamanımı kafamı koyunca uyuyorum herhalde işin stresini yorgunlıuğunu izinde uyuyarak çıkarttım bende çamaşırları yıkadım onları asıcam yatak odasını daha toplamadım allahtan yemeğim var dün yapmıştım ama hala kocişime alacak bi hediye bulamadım

canm benim kolay gelsin kz yoksa hamişmisin uykulusun öle sürekli inş hamişsindir canım hava güzel dişarı çknca bulursun birşeyler merak etme

iyiyim bende tatlım çalışıyom işte cumartesi cumartesi...

merhaba fıstık iyiyim sen napıyon

bend iyiyim canım işde ev işi falan bugün biraz canım sıkkın tuvallete sık çıkıyorum bide yanma var pazartesi randevu aldım dr dan inş bişi çıkmaz ya sende çalışıyosun hee canım

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:

nisan rüzgar.................12 Şubat (Hayırlı haberler inşallah)

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:

incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
ranagul.........................20 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat
ayşegül........................27 şubat
lalezar.........................27 şubat
dileğimm.....................28 Şubat
tatlı cadım....................28 Şubat
bebişim.........................2 Mart
aslıgökçe......................3 Mart
pretty women .............. 5 Mart
zuzuu...........................6 Mart
ecce ............................7 Mart
desen ..........................9 Mart
mrs m. ........................10-12 Mart
Elifim ....................... 13 Mart

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
niiisam..................................7 şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:

canm benim kolay gelsin kz yoksa hamişmisin uykulusun öle sürekli inş hamişsindir canım hava güzel dişarı çknca bulursun birşeyler merak etme

bend iyiyim canım işde ev işi falan bugün biraz canım sıkkın tuvallete sık çıkıyorum bide yanma var pazartesi randevu aldım dr dan inş bişi çıkmaz ya sende çalışıyosun hee canım
evet canım çalışıyorum malesef inşallah cnm kötü bişey yoktur içini ferah tut tatlım belkide hmişsindir ondan tuvalete sık çıkıyorsundur cnmcım bende kasıklarımda batma var bide kollarım çok ağrıyo ya grip falan olucam yada reglim yaklaşıyo ondan ama benim reglimde yaklaşırken böyle olmazdı hayırlısı artık🙂

evet canım çalışıyorum malesef inşallah cnm kötü bişey yoktur içini ferah tut tatlım belkide hmişsindir ondan tuvalete sık çıkıyorsundur cnmcım bende kasıklarımda batma var bide kollarım çok ağrıyo ya grip falan olucam yada reglim yaklaşıyo ondan ama benim reglimde yaklaşırken böyle olmazdı hayırlısı artık🙂

canım benim rabbim inş vermişdir buay melişini rabbim kimsenin kucağını boşş koymasn inş hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz melişlerimize canım inş birşey çıkmaz ya korkuyorum biraz açıkçası çünkü idrar yaparken sızıda oluyo ve bir süre devam ediyo intrnette baktım biraz idrar yolları iltihabı olabilir falan yazıyo inş önemli bişey diğildir canım neolur dua et bana

işallah hem hamişlikten hemde yorunluktan uyuyorumdur ki nştekim pazartesi iş başı ama ben kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum nedense kız sen nerdesinki hava güzel burda şakır şakır yağmur yağıyo

canım benim rabbim inş vermişdir buay melişini rabbim kimsenin kucağını boşş koymasn inş hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz melişlerimize canım inş birşey çıkmaz ya korkuyorum biraz açıkçası çünkü idrar yaparken sızıda oluyo ve bir süre devam ediyo intrnette baktım biraz idrar yolları iltihabı olabilir falan yazıyo inş önemli bişey diğildir canım neolur dua et bana
inşallah cnm dediğin gibidir hepimize versin Allah inşallah yoktur cnm bişey hep dua ediyorum namazlarımda hepimize cnm benim

Geri