Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kizlar hepinize.. nasilsin bugun? biraz gec oldu ama herkese hayirli bir cuma aksami diliyorum..

benden iyilik 5 dk kaldi sonra hafta sonum basliyor cok sukur.. is bu hafta bitirdi beni dinlenmek istiyorum hafta sonu ama bu defada evin temizligi kaliyor 🙁🙁 neyse napalim bir caresine bakacagiz artik..

belki birazdan yazamadan cikarim o yuzden hepinize simdiden iyi hafta sonlari.. kocaman opuldunuz..

Fistigim iyiyim cok sukur kacirdigim sayflari okuyordum anca bitirebildim.. bu aralar biraz yogun isler o yuzden pek firsat bulup giremiyorum o yuzden.

Sen nasilsin canim? regl olmussun bu ayda malesef.. napalim canim hakkimizda hayirlisi olsun yeni ay yeni umut iste..

hımm tamam cevap yazmayınca noldu acaba dedim...anladım kolay gelsin sana.

bugün iyiyim çok şükür, içim rahatladı biraz daha. evet yine regl yine regl.....anam bu bizi bir bırakmıyor yaw 🙂 amiiiiinnnnn tabiki umut var. senin reglin geldi mi uzamıştı da merak ettim.

hımm tamam cevap yazmayınca noldu acaba dedim...anladım kolay gelsin sana.

bugün iyiyim çok şükür, içim rahatladı biraz daha. evet yine regl yine regl.....anam bu bizi bir bırakmıyor yaw 🙂 amiiiiinnnnn tabiki umut var. senin reglin geldi mi uzamıştı da merak ettim.

Sagol canim.. genelde her sayfayi okumaya calisiyorum o yuzden cevaplar gecikebiliyor bazen..

aman iyi ol fistigim.. hepimiz iyi olalim degil mi ;-)

bende tam tersi bir dertle ugrasiyorum canim gelmedi cunku hala.. kendi rekorumu kirmak uzereyim haha bugun 52. gun cunku..

gulum cikis saatim geldi malesef ama cevap yazarsan aksam evde okurum kesin..

kizlar hepinizi opuyorum

slm kizlar hepinize.. Nasilsin bugun? Biraz gec oldu ama herkese hayirli bir cuma aksami diliyorum..

Benden iyilik 5 dk kaldi sonra hafta sonum basliyor cok sukur.. Is bu hafta bitirdi beni dinlenmek istiyorum hafta sonu ama bu defada evin temizligi kaliyor 🙁🙁 neyse napalim bir caresine bakacagiz artik..

Belki birazdan yazamadan cikarim o yuzden hepinize simdiden iyi hafta sonlari.. Kocaman opuldunuz..
slm cnm iyiyiz evet cnm yokluğun belli oluyodu tatlım negüzel senin en azından cumartesinde var benim o da yok sadece bi pazarım var işte napalım cnm
iiiyim canım senden nehaber
iyiyim bende cnm bekliyorum günümü🙂

Geri