Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklısın canım yok fazla tepki vermedim ama böyle düşünmesine üzüldüm devam ederse zaten güzel bi konuşma yaparım ben onla

ayyy yerim ben onu ayşegüll teyzen seni çok seviyo de ona söylesin bizimkilerede çabuk gelsinler anneniz sizi bekliyomuş desin rabbim kolay doğumlar versin sana inş canım
amin canım söylerim teyzesi acele etsinler dimi ama çok bekletiyolar annelerini🙂

ayyy gülüm beniim kz kıyamam ben sana hamişsin ya ondan duygusalsın canm benim hiç kimsenin lafına bakma sen hem bazı görümceler gelini moralini bozmayı marifet sayarlar sen üzme kendini yeğenimisde emi annesi

ayyy vahidem çok sinir oldum ben şimdi bu görümceye onuda bana gönder canım kocanı kocama görümceyi bana gönder ben bi seans yapıyım ona ııyyyy bütün görümceler uyuz olmak zorundamı

canm benim hoşbulduk bende iyiyim işde

iyi akşamlar canlar,nasılsınız.
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın

ayyy gülüm beniim kz kıyamam ben sana hamişsin ya ondan duygusalsın canm benim hiç kimsenin lafına bakma sen hem bazı görümceler gelini moralini bozmayı marifet sayarlar sen üzme kendini yeğenimisde emi annesi
tamam canım çok saol anlatmak bile iyi geldi bana🙂

ayyy vahidem çok sinir oldum ben şimdi bu görümceye onuda bana gönder canım kocanı kocama görümceyi bana gönder ben bi seans yapıyım ona ııyyyy bütün görümceler uyuz olmak zorundamı
😛iha: ok tatlım yolluyorum 😛iha: uyuz ki ne uyuz :laugh: napalım sabrediyoruz işte