Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dileğim bende daimi bi içiciyim ama bıraksak daha ii olur diye düşünüyorum ama bi türlü bırakamıyorum geçen gün bi yazı okudum nedenini hatırlamıyorum ama bayanlar erkeklere göre daha zor bırakıyormuş
dileğim bende daimi bi içiciyim ama bıraksak daha ii olur diye düşünüyorum ama bi türlü bırakamıyorum geçen gün bi yazı okudum nedenini hatırlamıyorum ama bayanlar erkeklere göre daha zor bırakıyormuş
dileğim ben geçen hafta yaptım bunların hepsini nasıl ii geliyo anlatamam komple ağdaya gittim manikür yaptırdım saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim ooohh nası güzel yarıyo varya sırf ağda bile olsa çok ii geliyo nedense ben ağdaya gittiğimde kendimi çok ii hissediyorum
bu arada sigarayı bırakmak çok istiyorum malum bebiş için çok önemli
işallah canım bende onu istiyorum normalde günde 8 tane felan içiyorum ama en çok yemek sonrası arıyorum herhalde eve sakız deposu yapsam ii olur sigara yerine sakız
işallah canım bende onu istiyorum normalde günde 8 tane felan içiyorum ama en çok yemek sonrası arıyorum herhalde eve sakız deposu yapsam ii olur sigara yerine sakız
sakız ii geliyosa eve kutu kutu sakız al bencede ozaman bırakırsın inşallah ama tabi böyle şeyler birden olmuyo yavaş yavaş azaltarak 8 içiyosan 7 ye indirirsin öyle yani canım