Ş şehnaz Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.181 valla keşke olsa da..ya benim yaşım çok mu geçmiş ya ben farkına varamamışım??? he??
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.183 şehnaz' Alıntı: valla keşke olsa da..ya benim yaşım çok mu geçmiş ya ben farkına varamamışım??? He?? Genişletmek için tıkla ... kız ne var yaşında millet senin yaşında evleniyo artık 45 yaşında doğuruyorlar hem ben en çok sana dua ediyorum bitanem benim tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülüm depresyondan çıktınmı
şehnaz' Alıntı: valla keşke olsa da..ya benim yaşım çok mu geçmiş ya ben farkına varamamışım??? He?? Genişletmek için tıkla ... kız ne var yaşında millet senin yaşında evleniyo artık 45 yaşında doğuruyorlar hem ben en çok sana dua ediyorum bitanem benim tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülüm depresyondan çıktınmı
Bilgemelek Aktif Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.184 ayşegüüll' Alıntı: Desenim hatta sandıkta saklayıp torunlarımıza gösteririz kız ben çok bekldim zaten halada bekliyorum nereye koyucağımı bilemedim çift çizgilerimi ben şimdi Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: BOYNUMUZA ASAR GEZERİZ KIZZZZ şehnaz' Alıntı: valla keşke olsa da..ya benim yaşım çok mu geçmiş ya ben farkına varamamışım??? he?? Genişletmek için tıkla ... OOOOYYY OYYYY! YOK BEBİŞİM YOKKK , GEÇMEMİŞ DAHA , GENÇSİN SEN GENÇÇÇ 32 NEDİRKİİİİ tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... HOŞGELDİN CANIM GÖRDÜĞÜN GİBİ OYNATTIK GENE KAFAYI
ayşegüüll' Alıntı: Desenim hatta sandıkta saklayıp torunlarımıza gösteririz kız ben çok bekldim zaten halada bekliyorum nereye koyucağımı bilemedim çift çizgilerimi ben şimdi Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: BOYNUMUZA ASAR GEZERİZ KIZZZZ şehnaz' Alıntı: valla keşke olsa da..ya benim yaşım çok mu geçmiş ya ben farkına varamamışım??? he?? Genişletmek için tıkla ... OOOOYYY OYYYY! YOK BEBİŞİM YOKKK , GEÇMEMİŞ DAHA , GENÇSİN SEN GENÇÇÇ 32 NEDİRKİİİİ tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... HOŞGELDİN CANIM GÖRDÜĞÜN GİBİ OYNATTIK GENE KAFAYI
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.185 yerim ben sizi tontişlerim benim..sağolun..geçmedi di mi..iyi o zaman çok umudumu kaybetmeyeyim ben..
yerim ben sizi tontişlerim benim..sağolun..geçmedi di mi..iyi o zaman çok umudumu kaybetmeyeyim ben..
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.186 ayşegüüll' Alıntı: hoşgeldin gülüm depresyondan çıktınmı Genişletmek için tıkla ... evet canım evdeyım ısten ıkı gun ızın aldım yarın baslıcam ıkı gundur yogundum gıremedım nasılsnız gorusmyelı
ayşegüüll' Alıntı: hoşgeldin gülüm depresyondan çıktınmı Genişletmek için tıkla ... evet canım evdeyım ısten ıkı gun ızın aldım yarın baslıcam ıkı gundur yogundum gıremedım nasılsnız gorusmyelı
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.187 cosmussunuz evet kızlar okudum sayfaları olsun arada cosmak ıyıdır🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.188 şehnaz' Alıntı: yerim ben sizi tontişlerim benim..sağolun..geçmedi di mi..iyi o zaman çok umudumu kaybetmeyeyim ben.. Genişletmek için tıkla ... yok gülüm kaybetme insan umutsuz nasıl yaşar tatlı cadım' Alıntı: evet canım evdeyım ısten ıkı gun ızın aldım yarın baslıcam ıkı gundur yogundum gıremedım nasılsnız gorusmyelı Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım işi bırakıcanmı karar verdinmi tatlım
şehnaz' Alıntı: yerim ben sizi tontişlerim benim..sağolun..geçmedi di mi..iyi o zaman çok umudumu kaybetmeyeyim ben.. Genişletmek için tıkla ... yok gülüm kaybetme insan umutsuz nasıl yaşar tatlı cadım' Alıntı: evet canım evdeyım ısten ıkı gun ızın aldım yarın baslıcam ıkı gundur yogundum gıremedım nasılsnız gorusmyelı Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım işi bırakıcanmı karar verdinmi tatlım
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.189 DESEN' Alıntı: 😛iha:😛iha:😛iha: BOYNUMUZA ASAR GEZERİZ KIZZZZ OOOOYYY OYYYY! YOK BEBİŞİM YOKKK , GEÇMEMİŞ DAHA , GENÇSİN SEN GENÇÇÇ 32 NEDİRKİİİİ HOŞGELDİN CANIM GÖRDÜĞÜN GİBİ OYNATTIK GENE KAFAYI Genişletmek için tıkla ... AH CANIM İNŞ OLURDA ASARIM VALLA BEN
DESEN' Alıntı: 😛iha:😛iha:😛iha: BOYNUMUZA ASAR GEZERİZ KIZZZZ OOOOYYY OYYYY! YOK BEBİŞİM YOKKK , GEÇMEMİŞ DAHA , GENÇSİN SEN GENÇÇÇ 32 NEDİRKİİİİ HOŞGELDİN CANIM GÖRDÜĞÜN GİBİ OYNATTIK GENE KAFAYI Genişletmek için tıkla ... AH CANIM İNŞ OLURDA ASARIM VALLA BEN
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #36.190 ayşegüüll' Alıntı: yok gülüm kaybetme insan umutsuz nasıl yaşar iyiyim canım işi bırakıcanmı karar verdinmi tatlım Genişletmek için tıkla ... yok canım ya devam edıcem karar sımdılık oyle bakalım bebıs gelırse bıkac ay devam ederım belkı sonra bırakırım
ayşegüüll' Alıntı: yok gülüm kaybetme insan umutsuz nasıl yaşar iyiyim canım işi bırakıcanmı karar verdinmi tatlım Genişletmek için tıkla ... yok canım ya devam edıcem karar sımdılık oyle bakalım bebıs gelırse bıkac ay devam ederım belkı sonra bırakırım