Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de iyiyim canım, çalışmalar tamamlandı ama gerisi allahtan inşallah canım.... beklemedeyim anlayacağın, inşallah hayırlı haber alırız hep beraber.
regl gelecek diye ödüm kopuyor ama sivilce baş gösterdi, kasık ağrısı var 🙁(( belirtiler geliyor yani.

hayırlısı be gülüm inş hamişsindir de belirtide yokken sürpriz olur sana rabbim hepimizin dileğini versin inş

ayşegüle katılıyorum sonuçta herşey karşılıklı, saygı da sevgi de... o senin ailene ne kadar değer veriyorsa sen de onun ailesine o kadar değer ver tatlı cadıcım.
oyle canım ya ben okadar yırtıcı degılımıste karsıdakı aıle aılenın ne sucu var ıyı olmasalar olurdu ama hakettıklerı kadar verıyorum canlarım hata onun bende ona tavrımı aldım zaten 3 gun ceza verdım yapcak baska bıseyım yok yanı o dedıgınızde haklısınız tabıkı

oyle canım ya ben okadar yırtıcı degılımıste karsıdakı aıle aılenın ne sucu var ıyı olmasalar olurdu ama hakettıklerı kadar verıyorum canlarım hata onun bende ona tavrımı aldım zaten 3 gun ceza verdım yapcak baska bıseyım yok yanı o dedıgınızde haklısınız tabıkı

canım en iyisi eşin olmadığı sırada onun ailesine böyle bir durum olduğundan bahsetmen.... ama ters de tepebilir neyse en doğruyu sen bilirsin, bildiğin gibi davran.

canm dilediğini yapmakta özgürsün bu benim fikrim sadece benim için önemli olan senin mutluluğun sen böyle mutluysan böyle davranmak istiyosan öyle davran

Geri