Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

ayyuzlu........................24 ocak ( HABER BEKLİYORUZ ....)
pretty woman.............. 1- 3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
hazal............................2 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
lalezar.........................3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
elifim ..........................4 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
ecce ............................6 şubat ( HABER BEKLİYORUZ ...)

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:

niisam.........................7 Şubat
desen...........................10 Şubat
nisan rüzgar.................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
ranagul.........................20 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat
ayşegül........................27 şubat
dileğimm.....................28 Şubat
tatlı cadım....................28 Şubat
bebişim.........................2 Mart
aslıgökçe......................3 Mart
:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

ayyuzlu........................24 ocak ( HABER BEKLİYORUZ ....)
pretty woman.............. 1- 3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
hazal............................2 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
lalezar.........................3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
elifim ..........................4 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
ecce ............................6 şubat ( HABER BEKLİYORUZ ...)
niisam.........................7 Şubat (HABER BEKLİYORUZ...)

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:

niisam.........................7 Şubat
desen...........................10 Şubat
nisan rüzgar.................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
ranagul.........................20 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat
ayşegül........................27 şubat
dileğimm.....................28 Şubat
tatlı cadım....................28 Şubat
bebişim.........................2 Mart
aslıgökçe......................3 Mart
:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:

niisam hayırlısı Allahtan ne diyeyim varsa tabiiki çook sevinirim ama yoksada üzülmeyeceğim ,ancak o kadar ağrı ar ki kasık bölgemde aslında ağrıdan çok basınççç,dün 3-4 saat gezdim ama sürüne sürüne resmen ,akşam eve gelincede çok şiddetlendi ağrılar ve basınç,dayanamadım işte parol içtim o rahatlattı biraz şimdi daha hafif.Böyle olmazdı hiç ama akıntım az o yüzden hamiş değilim diye de düşünüyorum ama kirpik olayı doğruysa ki her yerde yazıyor,hakikaten özellikle üst kirpiklerip saçmasapan hale geldi karıştı hep ,düzeltiyorum 1 saat sonra bakıyorum yine karışmışş🙂 ay manyak oldum yaaa elimde dev aynası habire kirpiklerime bakıyorum bi görsen halimi😛iha:
kız çok komiksin he bende hiç öle kirpik karışma olayı falan yok anlamamda zaten olsa heralde inşallah gelmiştir meleğin

ya kusura bakma bende yapmaya çalışıyordum demekki o ara yanlışlıkla sildim ne beceriksizim yawww 🙂

yok kız ne kusura bakacam , bende sildin zannettim 🙂

kasık ağrısından başka bir belirti falan yok.bugün 32.günüm bakalım hayır olur sonu inşallah.

hiç test yapmadın dimii , bi yapsaydın keşke canım valla ben şu halimle 3 gün var zor tutuyorum kendimi , evdeki testler bitti yenisini almayayım diye yolumu değiştiriyorum eczanenin önünden geçmiyorum😛iha:

kız çok komiksin he bende hiç öle kirpik karışma olayı falan yok anlamamda zaten olsa heralde inşallah gelmiştir meleğin
kız bende buralardan netten öğrendim kirpik karışmasını ,hani ağrılar filan psikolojik olur da kirpiğinde psikolojisi olmaz herhalde 🙂 karışıyo işte..:dil:

hiç test yapmadın dimii , bi yapsaydın keşke canım valla ben şu halimle 3 gün var zor tutuyorum kendimi , evdeki testler bitti yenisini almayayım diye yolumu değiştiriyorum eczanenin önünden geçmiyorum😛iha:
canım test yapmadım yarın ancak alabilirim salı sabahıda yaparım çükü yarın akşam çıkmaz dimi sabah yapılması gerekiyormuşya tabi inşallah regl olmazsam evde olsaydı test bende çoktan yapmıştım.

canım test yapmadım yarın ancak alabilirim salı sabahıda yaparım çükü yarın akşam çıkmaz dimi sabah yapılması gerekiyormuşya tabi inşallah regl olmazsam evde olsaydı test bende çoktan yapmıştım.

hep öyle diyorlar , sabah idrarıyla daha kesin oluyormuş,aslında mantıklı;gece idrarda birikiyor hormonlar,birde ara idrarla yapın diyorlar,yani sabah kalktığında azıcık yapıcan sonra plastik bardağa alıcan sonra kalanını gene yapıcan 🙂 ay çok detaylı oldu kusura bakma:ehi:

hep öyle diyorlar , sabah idrarıyla daha kesin oluyormuş,aslında mantıklı;gece idrarda birikiyor hormonlar,birde ara idrarla yapın diyorlar,yani sabah kalktığında azıcık yapıcan sonra plastik bardağa alıcan sonra kalanını gene yapıcan 🙂 ay çok detaylı oldu kusura bakma:ehi:
olsun bunların hepsine razıyım yeterki o çift çizgiyi göreyim.canım ben çıkıyorum eşimle kızım kalktı kahvaltı hazırlamam gerek zaten hafta içi çalıştığımız için kahvaltı falan yapamıyoruz haftasonu tadını çıkara çıkara yapalım kahvaltımızı 🙂

Geri