Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy kurban olurum yaradan Allahma...minicik daha ...iyi bak annesi kendine de bebişe de iyi bak olur muu...

ya ben de umutlu değilim ama bu kasık batmaları ,ani hareketlerde karnımın altına ve kasığıma bişeyler giriyo,benim göbek zaten kocaman onun için ordan anlayamam 🙂kirpiklerde var gibi bişeyler ama ,,amaaan kaayı yiycem yaaa,içimizi gösteren bi alet olsaydı keşke 🙂 hehe her ilişkiden sonra bakardık herhalde 😛iha:
inşallah gelmiştir bebeğin :cheer2:karnın şişliği benim karnımda büyüktür ama nasıl desem biraz daha sert şişliği bakmasan bile vucuna verdiği ağırlığı hissediyosun, iştahında dada oluyomu farklılık
ama herkeste farklı bebek günüm geçer geçmez baş dönmelerim artmıştı baya ben gebe kalmak için önce bal çöreekotu tarçın kullandım sonrada soğan suyu okundum yasin okuttum maydonoz kullandım fitil kullandımbende kafayı yemiştim ne yapacağımı şaşırmıştım:tasu:

bende de yataktan kalkerken mesela bi kaç kez bıçak saplanıyo gibi oluyodu normal zamanlarda olmaz
bizacım bilgilendirdiğin için çok sağol inşallah hayırlısıyla bebeğini sağsalim kucağına alırsın.bu namaz kılarken eğilirken yerimden kalkarken bazen kasığımda bazende göğüsümün altında batmalar oluyo ben üşüttüm diye düşünüyorum ya da psikolojik umutlanmak istemiyorum

Geri