Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fatoşcum saydıklarının hepsi gebelik belirtileri bitanesi yaa hayırlı olsun cnm inş hamişsin oooooo valla süper.kızlar listenin başına besmele de ekleyelim her hayrın başı besmele bizde hayırla başlayalım olur mu?
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms: FATOSSS................. 30 haziran -1 temmuz (Ben hala bekliyorumm) BERA......................4 temmuz Ela_1982................5 temmuz SELZEH...................5-6 temmuz HAZAL3...................9-10 temmuz SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz birmur.....................9-10 temmuz oriflamegamzeli...........10 temmuz nur85......................11 temmuz ebruaker21..............10-11 temmuz yağmurun annesi..........18 temmuz mavim.....................19 temmuz ecem09....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz :amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile....
fatoşcum saydıklarının hepsi gebelik belirtileri bitanesi yaa hayırlı olsun cnm inş hamişsin oooooo valla süper.kızlar listenin başına besmele de ekleyelim her hayrın başı besmele bizde hayırla başlayalım olur mu?
kızlar işyerinde olduğum için çok yoğunum birde hafta izn çıkıyorum ya işlerimi yetiştirmem gerekiyor fazla giremiyorum bilgilerinize melekler ya kızlar sanki bu ay regl olacakmışım gibi hissediyorum neden acaba
ya topige her ugradigimda muhtesem haberler aliyorum Gül Güzeli incemese tebrikler kizlar allah kucaginiza almayi nasip etsin... sizin takvime bende katiliym dedim esimin keci boynuzu havuc suy ukür bu ay bitiyo ama tatile cikiyoruz bir ay olmiycam izinden sonra katilirim herhalde 😀 yaz cidden iyi gelmis ya hamis kalan kalana:zuha: allah tüm isteyenlere nasip etsin insallahhh 🙂