Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah canim arkadasim..

herseyin basi zaten saglik canim.. sagligimiz yerinde olduktan sonra Rabbim insallah bizlerede o duyguyu nasip edecek..

Ve tabiki huzur.. evde once huzur olmasi cok onemli..

tatlımm cadımmmm tuzlu kraker kusacam artıkınnnn 😀
ama o an geldimi hiç bişii fayda etmiyo kuzummm
anladım canım bı arkadasımda bu bulantı yuzunden hastanelık oldu ınan su kalmamıs vucutta serumla duruyo gunlerdır ama annesıne ınat bebıs masallah saglıklı ınsallah kısa zamanda gecer canım yaaa yemek yıyemesende sulu seyler tuketmeyı ıhmal etme emı en azından tansıyonun dengelensın canım ınsallah az kaldı atlatacaksın bu dönemıde

neymis bakim o sartin gulum soyle?

hehehe kizlar biz cidden deliyiz ha bazen 🙂 ne olacak bizim bu sabirsiz hallerimiz hic bilemiyorum yani😛iha:

ya ben şey öpücklü imzalı fotorafını istiyorum şaka kz etmem gülüm sen hamiş ol yeterki ben bütün geceler dua ederim sana

ii teyzesi mercimek nasıl olsunnn
annesini üzmekle meşgul
bulantım çokkk canımın içi uğraşıorum iştee

ahh gülüm inş bundan sonra rahatlar hamişliğin... inş rabbim sağlcakla kucağına almak nasip etsin bizede dua et gülüm mercimeğe iyi bak allahma emanet olun ikinizide yerim ben..

kızlarrrrrrr ben cıkıyorum evde aksam acarım musaıt olursam olmazsam yarın gorusuruz chatlakcım arada gır özluyoruz senı gormek mutlu edıyo bızı bırakma emı.öptüm hepınızı yazım gulum dualarım senınle canım ınsallah bekledıgımız haberı alırız hayırlısıyla...aysegulum hoscakal canım hepınızı öptümmmm

kızlar ben kaçar.................. byeeeee

güle güle canlarım kendinize iyi bakın