Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

RANAGUL CANIM BULENT ERSOY RUYANDA ABLAN KURBAN OLSUN SANA DEDIMI KIZZ hehehe 🙂

KIZLAR BULENT ABLANIZ KURRRRBAN OLSUN BIZEEE HEHEHE

bugün çok ilginç 1 rüya gördüm.
bülent ersoyu gördüm.benim çocuğum olmayacak diyor,okadar üzülüyorki.diyorumki bizim çocuğumuz olacak onu seversin diyorum.

tübeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım hayra çıkarsınnnn 😛iha:
ayy ne güldüm yaaa canımsın kafayı sıyırdıkkk vallaaa bülent ersoy haa :laugh::laugh::laugh:

AMANINNNNN BENIM BALLI LOKMAM GELMISSS.. Oghh beni kurtarmaya geldi iste kizlar artik hepiniz gelebilirsiniz seans yapmaya cunku benim koruyucu bir melegim var artik 🙂

Hayir olsun canim..

Hahahah aynen bende oyle yapiyorum hahaha 😛iha: deliyiz biz ya

Oylemi diyon gulum? ay ciksinda elinde sonunda inanirim yani hahah 🙂 kiz yarin bi test denemesi daha yapacagim bakalim neler olacak.. cok heyecanliyim.. pekte umutlu degilim ama yinede sizlerin duasina cok ihtiyacim var.. mercimekli melegim ne olur bugun ve yarin ne zaman aklina gelirsem bol bol dua et benim icin olur mu?..

bitanem benimm yerimmm ben seniiiii
etmemmi hiççç aklıma geldikçe hepinize ediyorum zaten
ama akşam ayrıca sana edicem söz meleğimmmm

bugün çok ilginç 1 rüya gördüm.
bülent ersoyu gördüm.benim çocuğum olmayacak diyor,okadar üzülüyorki.diyorumki bizim çocuğumuz olacak onu seversin diyorum.

bitanem o nasıl rüya öyle allah hayırlara yazsın çocuğun olcak senin bak görürsün kaynanm hamile olduğunda saçma rüyalar görüyomuş sende öylesindir belkide bizimkide umut dünyası naparsın

Geri