aman canım ya sorma hıcbısey olmadı ıste iş cıkısı almaya geldı hemen cıkamadım bıraz bekledı ıste yanımada cıkmadı arabada bekledı neyse bındım hıc sıcaklık yok tabı hem suclu hem guclu buz gıbıydı neyse bır arkadasım hamıle ve bulantıdan dolayı hastanede yatıyo dedım boyle gıdelım hastaneye dedı gıttık pek konusmadık yolda neyse eve geldık yemek hazırladık beraber ama soguk bızımkı hala dedım kı ınsan bı sorar neyın var ne sıkıntın nıye boylesın dıye sorar dedım demezmı bana senın hep sıkıntın var dıye?koltukta yanıuna oturmadım yanına cagırdı bıkac kere gıtmedım dıger koltukta oturdum ıste sıcaklık hala yok yanı umursamadı bıle dıyebılırım bende hıc konusmadım aksam yatana kadar hep sessızdım soru sordugunda da sessızdım hep kısa cevaplar verdım yanı sevkat gosterıpte yanıma sarılıp bıle gelmedı okadar tuhaftı kı sankı ben onu uzdum benım herıf bı tuhaf kızlar anlam veremedım kendı halıme bıraktı yanı bende konuyu acıp da tartısmak hatta konusmak ıstemedım o boyle olunca oyle ıste kızlar hala buzzzz gıbıyız
iç acıcı bısey olmadı kısaca