Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mucızecım;sen o gun kanamam var demıstın ya korktum aklıma getırmek ıstemedım cunku aynısydı yazdıkların ama dıyemedım belkı degıldır belkı olmaz dıye saglık olsun buyukken kaybetmektense kurtaj olup canımızın yanmasındansa basta kaybetmek ve az uzulmek en ıyısı ve arastırdım dıyosun bende cok arastırmıstım aynı sekılde kac doktora sordum ınternetı altust ettım ve maalesef bu oran cokmus dogru soyluyosun

Canım hiç korunman beklemen şart değil hayatım,bu tamamen o kişinin arzusuna ve psikolojik durumuna bağlı.Genelde 2-3 ay dinlenin rahim dinlensin kendinziihazırlayın derler fakat bunu aslında kişinin morali için söylerler.Çünkü kadın ya yine düşürürsem korkusunu atamamışsa hemen denememek daha iyiolur derler.Oysaki kendini iyi hissediyorsan ve her yeni olan döllenmemin diğerinden apayrı olduğunu bilip kendini rahatlattıysan beklemen şart değil yavrum.Ben denemeyi düşünüyorum kendi adıma.

evet canım haklısın ınsallah ogunlerıde gorucez.ayrıca ılk adetım olacak bu ay gunum geldı ama olmadı daha hatta gıeyım kan testı yaptırayım dıye gecırdım aklımdan ama vazgectım gelırse gelsın gelmezse benı zaten mutlu eder ama oluruna bırakmak en dogrusu ve sunuda soyluyum sana dusukten sonra adette gecıkme olabılıyomus onumuzdekı ay gecıkme yasayabılırsın suan bende oluyo cunku beklıyorum bakalım ne zaman gelıcek