Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayşegüüllüm nasılsın canım,sabredeceğiz değilmi hep beraber,Allahım belki de iyi bir anne olmak için önce bize sabretmeyi öğretmek istiyor,belki böyle gerekiyor,bende canım 4 sene 29 yaşımdan bu yaşıma kadar hamile kalacağım günü bekledim,bazen ağladım,korktum.Allahım bu sefer fazla bekletmedi,merhameti büyük Allahım.Sanada tüm merhametini gösterecek,nasibini verecek inşallah canım.

Yazgülüm,seninde mucizen gelecek,çünkü o kadar sabırlı ve olumlu görüyorumki seni,çok az kaldı hissediyroum snein için,yazgülü olduğun için bu karakış geçsin inşallah yaz bahara belirtileri başlar başlamaz Allahım sanada inşallah nasip edecek.Yarabbimden diliyorum,inşallah birtanem.

Insallah canim arkadasim.. sabirli olmayida ogreniyor artik insan belirli bir sureden sonra..sabirsiz olupta her ay hayal kirikligi yasamaktansa en iyisi sabir edip Rabbime sukredip hayirli zamani beklemek diye dusunuyorum..

keske bahar belirtileri ile bebegiminde gelecegini bilsemde rahatlasam.. insani bazen umutsuz yapan bu belirsizlik belkide.. Allahim biliyor dogru zamani insallah uzakta degildir..

kızlar günaydınnnnnnn.
ben test yaptım veeeeeeee
hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bitanem çok ama çok sevindim tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş bize dua etme sırası sende inş rabbim bizede hayırlısından hamile kalmayı nasip eder inş

Ayşegüüllüm nasılsın canım,sabredeceğiz değilmi hep beraber,Allahım belki de iyi bir anne olmak için önce bize sabretmeyi öğretmek istiyor,belki böyle gerekiyor,bende canım 4 sene 29 yaşımdan bu yaşıma kadar hamile kalacağım günü bekledim,bazen ağladım,korktum.Allahım bu sefer fazla bekletmedi,merhameti büyük Allahım.Sanada tüm merhametini gösterecek,nasibini verecek inşallah canım.

mucizem sen nasılsınn rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş ben buay bir karar verdim artık dr gitmem gerekirse gidicem bal çörek otu ve tarçın karışmn yiyorum rabbim dua edicem ve gerisini mevlama bırakıcam görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler rabbim fazla bekletmeden bebeişlerimizi kucağımıza verir inş mutlu bir evliliğim var çok şükür huzurluyum ve huzurumu bebek düşüncesi yüzünden bozduğumu anladım herşeyin bir vakti var rabbim sıkıntılarımı yok etsin omerhametliler merhametlisi biz ondan daha bilgili diğiliz bizi yaratan o hamilelere bebeklerini sağlcakla kucaklarına almak nasip etsin inş rabbim kolay doğumlar nasip etsin bekleyenlerede sabır ve en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalalım inş hepiniziçok seviyorum yazm gülüm sıra sende inş sende güzel bir haber verebilirsin canımın içi

kızlar günaydınnnnnnn.
ben test yaptım veeeeeeee
hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

burcum burcummmm çokkk sevindimm tebrik ederim canımmm... allah sağlıklı sıhhatle kucagına almayı nasip etsin bitanem...
bu arada slm kızlar uzun zamandır yoktum annem rahatsız onla ilgileniodumm.. hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyorum yaz gülüm bizacımm

mucizem sen nasılsınn rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş ben buay bir karar verdim artık dr gitmem gerekirse gidicem bal çörek otu ve tarçın karışmn yiyorum rabbim dua edicem ve gerisini mevlama bırakıcam görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler rabbim fazla bekletmeden bebeişlerimizi kucağımıza verir inş mutlu bir evliliğim var çok şükür huzurluyum ve huzurumu bebek düşüncesi yüzünden bozduğumu anladım herşeyin bir vakti var rabbim sıkıntılarımı yok etsin omerhametliler merhametlisi biz ondan daha bilgili diğiliz bizi yaratan o hamilelere bebeklerini sağlcakla kucaklarına almak nasip etsin inş rabbim kolay doğumlar nasip etsin bekleyenlerede sabır ve en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalalım inş hepiniziçok seviyorum yazm gülüm sıra sende inş sende güzel bir haber verebilirsin canımın içi
Ne güzel yazmışsın canım,okurken gözlerim doldu,seni böyle gördüm ya,sendenbunları okudum ya ,çok mutlu oldum.İçindeki bu sabır ve şükür duygusunu büyük Allahım karşılıksız asla bırakmaz.Senden çokkısa bri zamanda güzel bir hamişlik haberi gelmesini nasip edecek Allahım.Sana analığın en gerekli özellikelrinden biri olan sabretmeyi ve beklemesini bilen özelliği vermek istedi rabbim.Ve bak seni önce ana olmaya ne güzel hazırladı.Sabırlı sakin ve huzurlusun ,ana olmaya her sabreden gibi layıksın inşallah.İnşallah beni de layık görür Allahım,yavrumu hayırlısıyla sorunsuz doğurmamı nasip eder,herkese nasip eder inşallah.

Canim bak nede guzel yazmissin herseyi ve ozetlemissin.. bende biraktim aslinda herseyi Rabbime.. o bilir vaktini zamanini..

guzelim bilemiyorum guzel haber verebilirmiyim ama hakkimda hayirlisini istiyorum sadece.. Eger hayirli olacaksa bebegim gelmis olsun.. eger daha vakti zamani var ise Rabbim o zamana kadar bizlere sabirlar versin..

Mutlu huzurlu yuvalarimizin kiymetini bilelim arkadaslar..

Sen naptin bakalim hafta sonun iyi gectimi?

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

biza................................22 ocak
yazgulu24.....................23 ocak

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
pretty woman.............. 1- 3 Şubat
hazal............................2 Şubat
dileğimm.....................2 Şubat
lalezar.........................3 Şubat
elifim ..........................4 Şubat
bebişim.........................4 Şubat
aslıgökçe......................6 Şubat
niisam.........................7 Şubat
desen...........................12 Şubat
nisan rüzgar.................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
esmos..........................22 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize................................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Geri