Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iiii akşamlar kızlar. bende hala bişi yok ama olacak gibiyim kasıkta ağrı oldu....
pazartesiye kadar olmazsam ozaman kanda baktıracam....
çünkü gecikip geri geldimi şoku atlatamıyorum. ama yarına kalmaz benimki teşrif eder...

valla ben patates yemeği pişiyiyorum :D:D😀 pratik sahi ocağa bakayım iyiki hatırlattın😛iha:

Heheh kos kos deli gari yakacaksin yemegi hahahaah

canlarım ben geldim bılaşikları yıkadım kafam dağısın diye ama nerde bılaşikmı yıkadım içimi mi anlamadım sizden ne haber regl günü geçenler hadi güzel haberler verin inş bize

Hosgeldin fistigim.. az kaldi bitanem insallah guzel bir haberdir.. sabirsizlikla bekliyorum.. 25 dk sonra isten cikacagim ve eve varir varmaz neti acarim yine insallah o zaman guzel bir haber vermis olursun..

ben bu aksam kızartma yapıcam kızlar patates ve bıber yanınada sos yaparım ayran falan belkıde bır çorba ve salata oldu bıttı

oyy benimde canim cekti.. bende patatesli birsey yapayim o zaman.. Genelde yemeklerim uydurmasyon olur benim hahaha

saol tatlım ama benim hiç umudum yok sadece biran önce negatifde olsa çıksn diyorum ya neyse boşver tohumu bende bidaha deneriz hayırlısı olsun napalım

bakma gülüp geçiyorum ama bizimde sperm sonuçları geçen yılki gibi çıkarsa tüpbebek gerekebilir, işin kötü kısmı bu noktada başlıyor benim için çünkü eşim tüpbebek olayına hiç sıcak bakmıyor, kendi çocuğumuz olduğundan nasıl emin oluruz diyor😕😕😕

iiii akşamlar kızlar. bende hala bişi yok ama olacak gibiyim kasıkta ağrı oldu....
pazartesiye kadar olmazsam ozaman kanda baktıracam....
çünkü gecikip geri geldimi şoku atlatamıyorum. ama yarına kalmaz benimki teşrif eder...

canım hayırlısıyla hamile kalalım hayırsız olunca çok zor ben hayırlıs olsun dedim bakalım benim için hayrlısı neyse o çıkıcak az kaldı

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis
burcums........................20 ocak
sammy_ha.....................19 ocak

biza................................22 ocak
aysegull..........................22 ocak

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
yazgulu24.....................23 ocak
selzeh..........................26ocak
pretty woman.............. 1- 3 Şubat
hazal............................2 Şubat
dileğimm.....................2 Şubat
lalezar.........................3 Şubat
elifim ..........................4 Şubat
aslıgökçe......................6 Şubat
niisam.........................7 Şubat
desen...........................12 Şubat
nisan rüzgar.................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
esmos..........................22 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize................................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

bakma gülüp geçiyorum ama bizimde sperm sonuçları geçen yılki gibi çıkarsa tüpbebek gerekebilir, işin kötü kısmı bu noktada başlıyor benim için çünkü eşim tüpbebek olayına hiç sıcak bakmıyor, kendi çocuğumuz olduğundan nasıl emin oluruz diyor😕😕😕

canım öyle saçma şey olurmu herkesin çocuğunu kendine monte ediyolar söyle eşine merak etmesin inş gerek kalmaz bikaç ay içinde hamiş olursunn

Geri