slm mucize bende sana bişi anlatayım.arkadasım var 1 senedir korunmuo dr agittiğinde miyom var hemde kötü ve cok büyümüş demiş ameliyat olan gerekio demişMerhaba güzel arkadaşlarım naılsınız,yazgülü24 çok teşekkür ederim canım,tebriğini okumuştum ama tekrar takrar teşekkür ederim.Canım az önce hastaneden geldim fakat ne yazıkki özel hastaneye gitme hatasını yaptım.Doktora göre de değişiyor tabiki ama acayip moralimi bozdu.Benim 8 cm lik miyomum vardı onunla hamile kaldım.Dedik ben olsam miyomla hamile kalmanıza izin vermezdimdedi,neden dedim,bebekle beraber büyüyebilir feci sancılar yapabilir erken doğuma sebebp olabilir,normal doğum yapmana engel olabilr vs vs neredeyse ağlayacaktım.Çok moralim bozuldu mademki hamile kalmışsınız yapacak birşey hayırlı olsun dedi.Ona kalsa önce ameliyat olmalymışımmiyom ameliyatı.Ama miyom hamileyken bile oluşabilir buna engel olunamazki Allah yardımcım olsun.Çok etkilendim.Bir bilginiz varmı canım.Ayrıca kese gözüküyor dedi,kan thlili sonucumu akşam öğreneceğim.Kesede bebek varmı birşey demedi daha belliolmazmış.Bana bri yol gösterseniz.4 haftalık 6 günlük hamileyim bebek belli olmazmı.
arkadasımda amelyata hazırlanıodu dr a gitti amelyat için hastaneye yatacaktı dr sen hamilesin bu durumda seni amelyat edemem demiş o doğumla gidr demiş yada doğumdan sonra tedavi edicez demiş geri göndermiş
sen düşün canım artık