iyiyim canm yarın kan testi yaptırııcam dua et bana inş pozitif çıkar sağlıklı bi evladm olsun rabbimden başka bişey istemiyormm inş hepizin çocuk hasteti çok kısa sürer rabbim sağlıkl hayrl evlatlar verir bize canm
iyiyim canm yarın kan testi yaptırııcam dua et bana inş pozitif çıkar sağlıklı bi evladm olsun rabbimden başka bişey istemiyormm inş hepizin çocuk hasteti çok kısa sürer rabbim sağlıkl hayrl evlatlar verir bize canm
bak canım steres yaparsan ıyı olmaz sıkma canını herseyde vardır bır hayır o gelecegı gunu bılıyodur sen uzme kendını herseye hazırlıklı ol unutma bırgun ınsallah o sevıncı yasayacaksın ama sen ıyı ol
aah canm benim , ne olur üzülmee ...hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim en hayırlı vakitte verecek meleklerimizi ... Biliyorum hayal kırıklığı çook kötü , ama geçecek ve yeni umutlar filizlenecek içinde tatlım ....
dur bakeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm. daha günün yarın burdaki doktorlarmız hemşirelerimiz idrar testine aldanmayın diyo...... bazısı 5 ila 10 günde çıkarmış...........
sen inşallah Allahın izniyle hamile kalacaksın bana da dua edeceksinnnnnnnnnnnnnn