Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar günaydın canlarım ben daha hala regl olmadım.sunuda söleyım. ben gecen ay 23 unde regl oldun birhafta önce oluorum die 20 si yazdırdım .23 ünü beklıorum.inşallah ozaman kadar olmam .

kızlar ben cıkıorum cok işim var bugun size haber vereyım die girdim hemen sora kızıonuzzzzzzzzzzzzzz.sizi öpüyorum kendinize iyi bakın...

inş canım benim inş hamileyimdir[/QUOTE]
ayşegülcümm canım napıyosun bakıyorumda çok sıkıntılı görüyorum seni ama canım testte silik te çıksa hamilesindir bence tabi hayırlısı Allahtan ama değilsende lütfen kafana takma biz senin herzaman yanındayız kuşum

Dila2 verdiğin rahatlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederim,kahikaten çokiyi geldi.Bebişim ve ben teşekkür ederiz.Aysegüüll canım silikde olsa2.çizgi çıkması umuduma umut kattı.Sanırım oldu ama farzetkiolamdı çok yakın hemde çok olacak inşallah.Sinyaller var bence.Allahım herkese nasip etsin inşallah.Desenciğim sende çalışmalara başlamak üzeresin değilmi adetin bitti yada bitmek üzere.Umutlu olmanı diliyorum canım.Şehnazada çok selam söyle.Herşey iyi olacak.

canım henüz başlamadık çalışmalara ama belkide bu ay denemem , bakalım başka düşünceler var aklımda, karışığım biraz.

ben geldimmmmmm napıyonuz canlarımmmm:tik:

hoşgeldinnn

kızlar günaydın canlarım ben daha hala regl olmadım.sunuda söleyım. ben gecen ay 23 unde regl oldun birhafta önce oluorum die 20 si yazdırdım .23 ünü beklıorum.inşallah ozaman kadar olmam .

ooooo hadi hayırlı haberler inşaallah

hoşgeldin fıstığm nasılsın

inş hamişsindir canım allah dualarmızı kabul etsin inş

canımmmmm....içini ferah tut ne olur ,bebek varsa onu da üzersin , yoksa da hayırlısı allahtan unutma...

ben yemeğe çıkıyorummm

Geri