Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar size bişi anlatayım karar verdim artık ben o kadar tedavi gördüm tedaviyel hamile kaldım ve kaybettim.. Ama allah vermek istedikten sonra tedaviymiş vs. Gerisi sadece bahane eve bazen aldığım temizliğe gelen bi abla vardı 42 yaşlarında uzun süre ulaşamadım tesadüf pazar günü sabah markette gördüm abla hayırdır ulaşamıyroum sana dedim ben temizliğe gitmiyorum artık dedi hamileyim dedi çok şşaırdım hayırdır dedim sorma dedi anlamadım dedi dr gittiğimde iş işten geçmiş dedi o menopoza girdim sanmış düşünün bu kadının yaptığı ağır işleri pencerelerden asılıyoo o kadar ağır eşya kaldırıyoo ve 4 ay biş anlamıyor ve bebek sağlıklı dr gittiiğinde zaten çok geç cenabı allah resmen yapıştırmış bebeği ona o yüzden artık sorun yapmıyoprum bişiyi bakın verecek olduktan sonra veriyoo kadının koca koca delikanlı oğulları var....hiçte üzmeyin kendinizi oluruna bırakın ama çok kendinizi yıpratmadan çaba sarfedin öpüyorum canlarım

Kızlar size bişi anlatayım karar verdim artık ben o kadar tedavi gördüm tedaviyel hamile kaldım ve kaybettim.. Ama allah vermek istedikten sonra tedaviymiş vs. Gerisi sadece bahane eve bazen aldığım temizliğe gelen bi abla vardı 42 yaşlarında uzun süre ulaşamadım tesadüf pazar günü sabah markette gördüm abla hayırdır ulaşamıyroum sana dedim ben temizliğe gitmiyorum artık dedi hamileyim dedi çok şşaırdım hayırdır dedim sorma dedi anlamadım dedi dr gittiğimde iş işten geçmiş dedi o menopoza girdim sanmış düşünün bu kadının yaptığı ağır işleri pencerelerden asılıyoo o kadar ağır eşya kaldırıyoo ve 4 ay biş anlamıyor ve bebek sağlıklı dr gittiiğinde zaten çok geç cenabı allah resmen yapıştırmış bebeği ona o yüzden artık sorun yapmıyoprum bişiyi bakın verecek olduktan sonra veriyoo kadının koca koca delikanlı oğulları var....hiçte üzmeyin kendinizi oluruna bırakın ama çok kendinizi yıpratmadan çaba sarfedin öpüyorum canlarım
Canım çok doğru söylemişsin,Allah bir ey vesile ederse o şey iyi gelir,tedavi de olsa ne olursa olsun Allah izin verince olur yoksa ne yapsak boş.O sbebpe sen hiç üzülme vardı rbir hayrı canım ve olacak inşallah bebişin.Sen sağlığına yemene içmene moraline dikkat et,eşinle gün aşırı birlikte ol canım,özellikle hesabını yap ve yumurtlama günlerine dikkat et ,her seferinde de olacağına inanarak güveneke ol canım.Allahım verecek inşallah.Bende doğumdan korkarım endişelenirim aksilik olmasın diye çekinirim,kzıın biri 16 yaşında gizlice tuvalette doğurmuş gazete de okudum.Buyrun bakın,nasıl oluyor anlamadım.Allahın izni olunca herşey kolay.

ayyy ağzından bal damlıyoo kısss senin yerim senin o ağzını inşallahhhh canım inşallah

canım benim burda aile gibi olduk biz birimiz üzzülün ce hepipiz bırak üzülmeyi helak oluyoruz birimiz sevinicede sevinçten havalanıyoruz havalandığmızda allahtan yere yvaş inş yaptığımızdan kfamız gözümüz yarlmıyo😛iha:

canım ağzına sağlık ne güzel anlatmşsın herşey rabbimin elinde o ne isterse o olur şuda bir gerçekki duanın gücü çok büyük dua kaderi bile değiştiyo eeeeeeeeeee burdada bol bol dua ediyoruz birbirimize o yüzden gönlümüzü hep ferah tutmaya çalışıcaz inş rabbim bebişini biran önce verir canım ve sağlıcakla kucağna almak nasip eder inş hepimiz bir gün anne oluruz ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımızda büyütürüz

Canım çok doğru söylemişsin,Allah bir ey vesile ederse o şey iyi gelir,tedavi de olsa ne olursa olsun Allah izin verince olur yoksa ne yapsak boş.O sbebpe sen hiç üzülme vardı rbir hayrı canım ve olacak inşallah bebişin.Sen sağlığına yemene içmene moraline dikkat et,eşinle gün aşırı birlikte ol canım,özellikle hesabını yap ve yumurtlama günlerine dikkat et ,her seferinde de olacağına inanarak güveneke ol canım.Allahım verecek inşallah.Bende doğumdan korkarım endişelenirim aksilik olmasın diye çekinirim,kzıın biri 16 yaşında gizlice tuvalette doğurmuş gazete de okudum.Buyrun bakın,nasıl oluyor anlamadım.Allahın izni olunca herşey kolay.

doğru valla kız benim annemde 41 yaşında olduğu halde beni evde kendi kendine doğurmuş okadarda hasta olmuşki halbuki işte rabbim ne derse o oluyo

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

burcums........................20 ocak

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:

biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
nisan rüzgar...................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
incemeşe........................14 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis
burcums........................20 ocak

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
nisan rüzgar...................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
incemeşe........................14 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

canım bak bu günde sabret ne olur yarın gece de idrarını en az 4 saat tutmaya çalış , sabah ilk idrarından biraz yap sonra ara idrarını bir plastik bardağa al , testi onunla yap , akan idrar testi fazlaca ıslatıyor,ben böyle yapıyorum bardaktan ve ara idrarla , nette de araştırdım böyle tarif ediyorlar...

kız allah seni naapmasın bilim adamı gibi konşuşmuş aynı kurban olurum sana ben 😛iha:

kızlar hala çalışıyosunuz galiba

ben geldim tatlımm , bu arada ben bilimkadınıyım zaten 🙂 Antropoloğum bennn 🙂

Geri