Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım senın endıselı ve heyecanlı halını anlıyorum tatlım
Birtanem bende zaten garip brişey var,bazı yazılanları görmüyorum mesela örneğin meğer Desen birşey yazmış bende yok o biri alıntı yapıp altın ayazmış aa diyorum bunu desen ne zaman yazmış.Nden acaba bazı yazılanları göremiyorum.Hiçbir yazıyı kaçırmak istemem asla canım.

ah canım görmemişim , online kişi çok olunca sayfalar çabuk ilerliyor kaçırıyoruz sanırım .sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor?
ıyıyım canım sagol aynı sekılde devam edıyoruz ıste hayata....evet sayfalar cabuk ılerlıyo dedım yapayanlız kaldım herkes konuyo araya gırıyorum ama laf atan yokkkk😛iha:neyse sagolun yanlız kalmadıgımı anladım

mucizem sen harikasın dua ettim canm pozitif çksn inan sabaha kadar uyuyamadım senin yüzünmden çok tebrik ederim rabbimm sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş bizede dua et

Canım benim cancağızım,ağzına yüreğina sağlık birtanem,herşey dualarla inançla hayatım,senden de hayırlı haber bekliyorum ve çok umutluyum birtanem.Dualarım daşma devam edecek.Bkleyenler listesi boş kalacak zamanla inşallah.

YOK KIZ YOKKK, HEPİMİZ BURADAYIS TEKNİK BİR HATA OLDU 😛iha: ONDANNNN

gunaydın tatlım nasılsın?varmı gelen gıden?

AYŞEGÜÜÜLLLLL CANIMCIM SEN YAPMADIN MI TESTTT??????