İnşallah kalacaksınzı birtanem benim,ama inan 7 ay da çok normal bir süre,evet bekleyen için bri asır gibi.Belki bende o kadar hatta daha fazla bekleyecektim ama 7 sene hele de bri doktor için o kdara az bri süreki.1 seneyi aşmayınca şüpheli bile bakmıyro hayayım bak ne güzel hemşiresin benden iyi bilirsin.Benim arkadaşım 6 ay bekledi,4 ay çok sıkmış kendini yaşı benim kadar son iki ay çıkarmıi kafasından hatta test yapıp banyoya bırakıp gelmiş,yemeğini yemiler,buylaşık yıkamış rahat rahat öyle sallalna salalna gidip bakmış ki ikinci çizgi var.Bu arada söylemeyi unuttum canlarım bariz belirtilerden en önemlisi idrarın renginin koyu olması.Neredeyse sarı renkte,fosforlu sarı.Bu da benim bu ay dikkatimi çekmişti.Hormonun yolaçtığı birşey sanırım hayatım.
ınsallah canım ama dedıgın gıbı bekleyen için 7 ay çok uzun gelıyor düşününce tabıkı çok uzun degıl ama çok bebek ıstedıgımız için çok zor oluyor Allah ım ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp eder doktorlar 1 yıldan sonrasını dıkkate alıyorlar bılıyorum zaten ama onların dedıgı benı hiç ılgılendırmıyor açıkçası ben gıttım tahlıllerımı yaptırdım yanı çok şükür ıyı çıktı benımde esımınde ama 1 yıl dolduktan sonra hala olmazsa o zaman ayrıntılı olan ıncelemeler için gıtmeyı düşünüyorum açıkçası ben çok sıkmıyorum kendımı aslında ama aklım hep bebişte yaaaa düşünüp duruyorum