Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallah kalacaksınzı birtanem benim,ama inan 7 ay da çok normal bir süre,evet bekleyen için bri asır gibi.Belki bende o kadar hatta daha fazla bekleyecektim ama 7 sene hele de bri doktor için o kdara az bri süreki.1 seneyi aşmayınca şüpheli bile bakmıyro hayayım bak ne güzel hemşiresin benden iyi bilirsin.Benim arkadaşım 6 ay bekledi,4 ay çok sıkmış kendini yaşı benim kadar son iki ay çıkarmıi kafasından hatta test yapıp banyoya bırakıp gelmiş,yemeğini yemiler,buylaşık yıkamış rahat rahat öyle sallalna salalna gidip bakmış ki ikinci çizgi var.Bu arada söylemeyi unuttum canlarım bariz belirtilerden en önemlisi idrarın renginin koyu olması.Neredeyse sarı renkte,fosforlu sarı.Bu da benim bu ay dikkatimi çekmişti.Hormonun yolaçtığı birşey sanırım hayatım.

ınsallah canım ama dedıgın gıbı bekleyen için 7 ay çok uzun gelıyor düşününce tabıkı çok uzun degıl ama çok bebek ıstedıgımız için çok zor oluyor Allah ım ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp eder doktorlar 1 yıldan sonrasını dıkkate alıyorlar bılıyorum zaten ama onların dedıgı benı hiç ılgılendırmıyor açıkçası ben gıttım tahlıllerımı yaptırdım yanı çok şükür ıyı çıktı benımde esımınde ama 1 yıl dolduktan sonra hala olmazsa o zaman ayrıntılı olan ıncelemeler için gıtmeyı düşünüyorum açıkçası ben çok sıkmıyorum kendımı aslında ama aklım hep bebişte yaaaa düşünüp duruyorum

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

ınsallah canım ama dedıgın gıbı bekleyen için 7 ay çok uzun gelıyor düşününce tabıkı çok uzun degıl ama çok bebek ıstedıgımız için çok zor oluyor Allah ım ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp eder doktorlar 1 yıldan sonrasını dıkkate alıyorlar bılıyorum zaten ama onların dedıgı benı hiç ılgılendırmıyor açıkçası ben gıttım tahlıllerımı yaptırdım yanı çok şükür ıyı çıktı benımde esımınde ama 1 yıl dolduktan sonra hala olmazsa o zaman ayrıntılı olan ıncelemeler için gıtmeyı düşünüyorum açıkçası ben çok sıkmıyorum kendımı aslında ama aklım hep bebişte yaaaa düşünüp duruyorum
İnsan sürekli düşünüyor aklından çıkarmnak mümkümn değil,çok iyi anlıyorum seni,ben de hep düşündüm,elbetteki düşüneceksin sadece olmayacakmı diye asla düşünmeyecksin,demek bu ay değilmişidyeceksin sadece hayatım.1 yıl dolmasına daha koca 5 ay var ve bence 5 aya dolmadan olacak inşallah.Bu sene Allah kısmetleri bolca dağıtıyorşükür rabbime.Dularımız hiç eksilmesin.

İnsan sürekli düşünüyor aklından çıkarmnak mümkümn değil,çok iyi anlıyorum seni,ben de hep düşündüm,elbetteki düşüneceksin sadece olmayacakmı diye asla düşünmeyecksin,demek bu ay değilmişidyeceksin sadece hayatım.1 yıl dolmasına daha koca 5 ay var ve bence 5 aya dolmadan olacak inşallah.Bu sene Allah kısmetleri bolca dağıtıyorşükür rabbime.Dularımız hiç eksilmesin.

tabıkı aklından çıkarmak mümkün degıl zaten ınanmıyorum ben zaten düşünmedıgım ay hamıle kaldım dıyenlerede sadece senınde dedıgın gıbı olmayacakmı dıye düşünmeyeceksın belkı hamıle kalanlar bunu düşünmüyorlar vee Allah ımda nasıp edıyor oluyor yanı evet daha zaman var sabırla beklemey devam edıcem dua ıle tabıkı ınsallah olur canım benım ınsallah

günaydın canımmmm evet bu sene çok ıyı basladı ınsallah hep böyle devam eder tatlım sen nasılsın bu arada
BEN ÇOK ŞÜKÜR iyiyim canım ya.mide yanmalarım oluyor bu aralar çok ama zorlanmıyorum çok fazla.ALLAHIM hepinize nasib eder inş.güzel haberler aldıkça daha iyi oluyorum.hepinizin güzel habelerini almak için dularla bekliyoruz işte🙂

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Geri