Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ:nazar:yupis

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize..............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Hepinize dua etmeye devam edeceğim,bebeğimle beraber canlarım.Eşim dediki henüz kimseye söyleme dedi,dur bakalım kan testi de yapalım dedi ,olmazzzzz dedim kızlara söyleyeceğim onlara söylemezsem olmaz,beni bekliyorla işe zor geldim sizi ddüşünerek geldim heyecanla geldim canlarım.Dularım devam edecek.Hadi sıra sizlerde Allahımın izniyle güllerim.
canım benm öle bi heyecanla açtımki bilgisayarı erkenden geldim bakiim dedim yazmıştır mucizem gerçi hamile olduğunu okadar çok düşünüyodm ki kesin güzel şeyler yazıcak dedim Alalhın izniyle tabiii.çok güzel bi duygudur heralde cnm Rabbim bizede yaşatsın inşş.hadi bakalım belirtilerden bahsetme sırası sende anlat bizeede nekadardır olmuyodu neler yaptın ne içtin :laugh:

mucizemmmmm canım anlat bakalım sımdı belırtılerın nelerdı bu ay nasıl çalışmıstın neler yasadın hepsını yaz beklıyoruz tatlım
Yazıyorum birtanem,sizleri de bekliyorum hayatım,o liste dolup taşacak,Mucizeler olacak.Şimdi hayatım kesinlike kasıklarda batma vardı,ama gögüzlerimde hiçbişey olmadı sadece dolgunlaştı,fakat bariz bri şekilde uyku hali vardı,ne kadar uyursam uyuyayım,sürekli esniyordum,doymuyordum uyumaya,baş dönmesi ara ara oluyordu.Ama selzehim şunu söyleyeyim hayatım,kesinlikle 9.gün ile 17.gün arası çalışılmalı.Ama gün aşırı hayatım.Birde ilk defa buay denedim ve sonuç aldım,bacaklarımı 15-20 dk havaya diktim ve dedimki adet olursam da şükredeceğim.KABULLENDİM.Yaptıklarım bunlar hayatım.YANİ BARİZ BRİ BELİRTİ OLMADI SIK İDARAR ÇIKMA VARDI EVET AMA EN ÇOK KASIK BATMASI VE BIRDE KİRPİKLERİM BİRAZ ÇAPRAŞIKRTI YANA DOĞRU KIVRILMIŞ GIBI.ama akıntım hiç yok kızlar.Biraz kişiye gmre değişiyor galiba hayatım.

Günaydın güzel arkadaşlarım,hepinize günydın sizleri o kadar çok seviyorum ki ve bana da ettiğinizden o kadar eminimki dayanamadım dün akşam testi yaptım ve ikinci çizgi çok belirgin çıktı,ben hamilemiyim canlarım.Test güvenilirmidir canlarım,ellrim titriyordu 1-2 dk içinde giderek belirginleşen bir çizgi çıktı ALLAHIM herbirinize en kısa zamanda en hayırli şekilde bebiler nasip etsin
,bana da yavrumu kucağıam almak nasip etsingüzellerim.Kan etsti için ancak cumartesi doktora gidebileceğim,çok heyecanlıyım.Şimdi başka korkuşar başladı,test doğrumu,dış gebelik mi,ay bitmez güzellerim bitmez.İyiki vasınzı sizi hiç bırakmayacağım canlarım.

MUCİZEEEEMMMMM SEN GERÇEK BİR MUCİZESİNNNNNNNNNN BAK BENİM LİSTEM GERÇEK OLUYOR SIRAYLAAA , ÇOOOK SEVİNDİM CANIMMMMMMMMM , İNAN AĞLIYORUM ŞU AN SEVİNÇTENNNN .BÜTÜÜÜN ENDİŞELERİ BİR KENARA BIRAK ŞİMDİ , CUMARTESİYİ BEKLEMEN GEREKİYORSA BEKLE TABİİ AMA GİDEBİLİYORSAN DAHA ÖNCE GİT LÜTFEN HAMİLELERİN İŞYERLERİNDE SONSUZ MUAYENE İÇİN İZİN HAKKI VAR UNUTMA....CANIMMMM HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALIRSIN , BÜYÜTÜRSÜN İNŞAALLAH ... :nazar:

Yazıyorum birtanem,sizleri de bekliyorum hayatım,o liste dolup taşacak,Mucizeler olacak.Şimdi hayatım kesinlike kasıklarda batma vardı,ama gögüzlerimde hiçbişey olmadı sadece dolgunlaştı,fakat bariz bri şekilde uyku hali vardı,ne kadar uyursam uyuyayım,sürekli esniyordum,doymuyordum uyumaya,baş dönmesi ara ara oluyordu.Ama selzehim şunu söyleyeyim hayatım,kesinlikle 9.gün ile 17.gün arası çalışılmalı.Ama gün aşırı hayatım.Birde ilk defa buay denedim ve sonuç aldım,bacaklarımı 15-20 dk havaya diktim ve dedimki adet olursam da şükredeceğim.KABULLENDİM.Yaptıklarım bunlar hayatım.YANİ BARİZ BRİ BELİRTİ OLMADI SIK İDARAR ÇIKMA VARDI EVET AMA EN ÇOK KASIK BATMASI VE BIRDE KİRPİKLERİM BİRAZ ÇAPRAŞIKRTI YANA DOĞRU KIVRILMIŞ GIBI.ama akıntım hiç yok kızlar.Biraz kişiye gmre değişiyor galiba hayatım.
canım kısacası tevakkeltü Allahlah.çok güzel kabulleniip işi Rabbime havale etmişsin işte en güzeli de bu zaten.olursa ne mutlu olmazsada bbinlerce şükür vardır bi hikmeti.çok şükür cnm mucizen senle sağlıkla hep senle kalsın 9 ay inşş.darısı bizim başımıza inelim o listeye sırayla inş

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ:nazar:yupis

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:

burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim::nazar:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :nazar::hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mucize..............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

canım benm öle bi heyecanla açtımki bilgisayarı erkenden geldim bakiim dedim yazmıştır mucizem gerçi hamile olduğunu okadar çok düşünüyodm ki kesin güzel şeyler yazıcak dedim Alalhın izniyle tabiii.çok güzel bi duygudur heralde cnm Rabbim bizede yaşatsın inşş.hadi bakalım belirtilerden bahsetme sırası sende anlat bizeede nekadardır olmuyodu neler yaptın ne içtin :laugh:
Güzelim benim,bir tanem.Hepinize olacak.Kesinlikle sabretmek ve sakin olmak lazım.Asla olmayacak diye brişeyy yok.bEN OLMAZSADA ÇOK STRESE GİRMEYECEKTİM.Kafama öyle koymuştum.Hep şükredecektim.Fakat anlatılamaz bi şekilde insan bu sfere aşka diye anlıyor,ilginç.Kendimi üzmeyeyim diye çok aklıma getirmemeye çalışıyrodum ama bu sefer başka diyordum,kasık ağrsıı adettekine pek de benzemiyor batma şeklinde başka türlü.Mide bulantım yok,baş dönmem az.Bacaklar kesinlikle havada kalmalı.Sperm hızına katkısı yok ama yatınca ilk 2 ay spermlerin çopu dışarı akmıştıçBu sefer bacaklarımı sımsıkı birşeytirip havaya kaldrıdım,neredeyse dışarı hiç akmadı.ÇOK HEYECANLIYIM,TEST DOĞRUMUDUR.

Güzelim benim,bir tanem.Hepinize olacak.Kesinlikle sabretmek ve sakin olmak lazım.Asla olmayacak diye brişeyy yok.bEN OLMAZSADA ÇOK STRESE GİRMEYECEKTİM.Kafama öyle koymuştum.Hep şükredecektim.Fakat anlatılamaz bi şekilde insan bu sfere aşka diye anlıyor,ilginç.Kendimi üzmeyeyim diye çok aklıma getirmemeye çalışıyrodum ama bu sefer başka diyordum,kasık ağrsıı adettekine pek de benzemiyor batma şeklinde başka türlü.Mide bulantım yok,baş dönmem az.Bacaklar kesinlikle havada kalmalı.Sperm hızına katkısı yok ama yatınca ilk 2 ay spermlerin çopu dışarı akmıştıçBu sefer bacaklarımı sımsıkı birşeytirip havaya kaldrıdım,neredeyse dışarı hiç akmadı.ÇOK HEYECANLIYIM,TEST DOĞRUMUDUR.

canım benım test tabıkı dogru zaten belırgın çıkmıs hamıle olmayanlarda asla çıkmıyorkı o bu arada sen kaç aydır bebiş düşünüyodun ve ne kadarlık evlısın canım

hepinize dua etmeye devam edeceğim,bebeğimle beraber canlarım.eşim dediki henüz kimseye söyleme dedi,dur bakalım kan testi de yapalım dedi ,olmazzzzz dedim kızlara söyleyeceğim onlara söylemezsem olmaz,beni bekliyorla işe zor geldim sizi ddüşünerek geldim heyecanla geldim canlarım.dularım devam edecek.hadi sıra sizlerde allahımın izniyle güllerim.

canımmm , canımsınnn , hep dua ettim sabah kalkınca işe gelince, allahım kabul etti , ne mutlu bizee....

ıyıyım canım sen nasılsın

mucizemi öğrendim daha iyi oldum selzehim , hayırlısıyla darısı başımıza olsun canımm...

yazıyorum birtanem,sizleri de bekliyorum hayatım,o liste dolup taşacak,mucizeler olacak.şimdi hayatım kesinlike kasıklarda batma vardı,ama gögüzlerimde hiçbişey olmadı sadece dolgunlaştı,fakat bariz bri şekilde uyku hali vardı,ne kadar uyursam uyuyayım,sürekli esniyordum,doymuyordum uyumaya,baş dönmesi ara ara oluyordu.ama selzehim şunu söyleyeyim hayatım,kesinlikle 9.gün ile 17.gün arası çalışılmalı.ama gün aşırı hayatım.birde ilk defa buay denedim ve sonuç aldım,bacaklarımı 15-20 dk havaya diktim ve dedimki adet olursam da şükredeceğim.kabullendim.yaptıklarım bunlar hayatım.yani bariz bri belirti olmadı sık idarar çıkma vardı evet ama en çok kasık batması ve bırde kirpiklerim biraz çapraşıkrtı yana doğru kıvrılmış gıbı.ama akıntım hiç yok kızlar.biraz kişiye gmre değişiyor galiba hayatım.

güzelim benim,bir tanem.hepinize olacak.kesinlikle sabretmek ve sakin olmak lazım.asla olmayacak diye brişeyy yok.ben olmazsada çok strese girmeyecektim.kafama öyle koymuştum.hep şükredecektim.fakat anlatılamaz bi şekilde insan bu sfere aşka diye anlıyor,ilginç.kendimi üzmeyeyim diye çok aklıma getirmemeye çalışıyrodum ama bu sefer başka diyordum,kasık ağrsıı adettekine pek de benzemiyor batma şeklinde başka türlü.mide bulantım yok,baş dönmem az.bacaklar kesinlikle havada kalmalı.sperm hızına katkısı yok ama yatınca ilk 2 ay spermlerin çopu dışarı akmıştıçbu sefer bacaklarımı sımsıkı birşeytirip havaya kaldrıdım,neredeyse dışarı hiç akmadı.çok heyecanlıyım,test doğrumudur.

test tabiiki doğrudur canım , ama deminde söyledim olumsuz düşünceleri at artık kafandan lütfennn, bir bebeğin olacak bundan daha güzel ne olabilir , kötü şeyler düşünme lütfenn , rabbim sağlıklı nurtopu gibi bir evlat versin sana ve hepimizee .....aminnnnnnnnnn

Geri