Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) Tebrik ediyorum canım seni ... listede seni görünce dünyalar benim oldu ... Allahım tamamına kavuştursun.. amin..
MUCİZEM
inşallah hamilesindir..bence belirtilerin tam da hamilelik belirtileri..ve chatlaktan sonra sen de hamileysen hepimiz çoooookkk mutlu olucaz tatlım🙂 hadi bi mucize faha gerçekleşsin..bi bebeğimiz daha yola koyulmuş olsun..kalbim seninle tatlım..hayırlısı..
Amin amin inşalah bizlerde kalırızz canım... Allahım bizleri inşalah daha fazla bekletmezde bizlerde bir an önce anne oluruzz... canım ben bu sayfanınsıkı takipcisiydimm ama bir ara bbizz tekraar cocuk istememeye karar verdik ardından da eşim askere gitti vee biz bir ara mecburiyetten ara verdik... ve ben bir koşuuşturmaaa nette vakit ayıramadım ama inşalah bundan sonra burdayım buralarını cok osledim...