Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dolaba uzanıyırum mesela yukarı doğru uzanıncazorlanıyorum kasıklarımda batma oluyorpek adet gibi değil amao yüzden garip bir heyecan sardı.İnşallah boşa değildir canlarım.

Günaydın cadılaınen tatlısı Tatlı cadıyok gülüm adet olamdımve umutluyum galibahala adet olmayınca heyecanlandım.Buy akşam test alayım diyorum.Yarın sabah da bakayım.Sabah idrarıyla.
ınsallah gelmez bu ay mısafır ınsaaaalllllaaaaahhh.yap bakalım tabı daha ıyı olur aklında kalmaz bısey.bende bırkere yaptım ıdrarda genelde ılk kan testı yapılmasından yanayım sabırsız olunca yakın bıyer varsa kan testıde yaptırabılırsın tatlım...

Dolaba uzanıyırum mesela yukarı doğru uzanıncazorlanıyorum kasıklarımda batma oluyorpek adet gibi değil amao yüzden garip bir heyecan sardı.İnşallah boşa değildir canlarım.
ınsallah degıldır canım dualarımız senınle.dıkkat et sen kendıne yıne.bende gecen dedım esıme cocuk ıstıyorum dıye o da bısey demedı sadece korkuyorum tekrar kaybedersek yıne altından kalkamayız dedı ama ıstıyoruz bu ay olmaz da gelecek aydan ıtıbaren bı aksılık olmazsa bızde baslıcaz calısmaya...

ınsallah degıldır canım dualarımız senınle.dıkkat et sen kendıne yıne.bende gecen dedım esıme cocuk ıstıyorum dıye o da bısey demedı sadece korkuyorum tekrar kaybedersek yıne altından kalkamayız dedı ama ıstıyoruz bu ay olmaz da gelecek aydan ıtıbaren bı aksılık olmazsa bızde baslıcaz calısmaya...
Hiçöyle endişelerin olmaısn canım,tekrar aynı şey yaşanacak diye bir şey asla yok hayatım.Vardır herşeyin bir hayırlı sebebi,sağlıklı embriyolar tutunuyor gülüm biliyorsun,sağlıklı ise kalması en iyisi,eğer değilse daha ilerde başına birşey gelip kaybetseydin daha kötü oluru dimi canım.Sen ne kadarken kaybettin canım.

Hiçöyle endişelerin olmaısn canım,tekrar aynı şey yaşanacak diye bir şey asla yok hayatım.Vardır herşeyin bir hayırlı sebebi,sağlıklı embriyolar tutunuyor gülüm biliyorsun,sağlıklı ise kalması en iyisi,eğer değilse daha ilerde başına birşey gelip kaybetseydin daha kötü oluru dimi canım.Sen ne kadarken kaybettin canım.
kücüktu canım ya 4 haftalıktı ama benım kan degerlerım cok düşüktü oyuzden zaten doktor da dedı gelısmemıs tutunamamıs kı eger bıraz daha buyuseymıs kı özürlü olma ıhtımalı yuksek olurmus zaten bunu duyunca bıraz rahatladık sonradan aglayacagımıza basta agladık vucudun ıyıkı kabul etmemıs demıstı dogru soyluyosun canım ama ınsan korkuyo yınede saglıklı ve hayırlı olacaksa olsun gercekten ben bunu tamamen kavradım olaydan sonra

kücüktu canım ya 4 haftalıktı ama benım kan degerlerım cok düşüktü oyuzden zaten doktor da dedı gelısmemıs tutunamamıs kı eger bıraz daha buyuseymıs kı özürlü olma ıhtımalı yuksek olurmus zaten bunu duyunca bıraz rahatladık sonradan aglayacagımıza basta agladık vucudun ıyıkı kabul etmemıs demıstı dogru soyluyosun canım ama ınsan korkuyo yınede saglıklı ve hayırlı olacaksa olsun gercekten ben bunu tamamen kavradım olaydan sonra
Çok güzel düşünüyorsun Tatlı cadı'm,özürlü bri yavru Allah kimseye vermesin,şimdi 1 gün ağladın ama eğer o halde tutunupta dünyaya özürlü gelseydi hergün ağlardın,evlat bu çünkü.Allah ne güzel bri düzen koymuş ki yeterince düzgün oluşmayanları atıyro vücut,inşallah nurtopu gibi bir yavrun olacak,sıhhat fışkıracak.

Ayşegüll'üm günaydın nasılsın canım,bugün nasılsın,moralin iyimi hayatım.Yarın test yapacağız değilmi ,sözümüz söz dimi.

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupisregl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİyupis
mucize...........................16 ocak

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün mucizem hala relg olmaşsin canımm çok sevindim test alyomuyuz bugün yarın yaparız inş gelimştir melişlerimiz
Canım evet,bden tam sana onu yazmıştım güzelim,eşim test aldırdım,akşam eve getirecek yarın sabah bakacağız,inşallah umutlaırmızın karşılığı vardır,mutlaka karşılığı var elbetteki bu ay olmazsa diğer aylar,denemesi bedava dimi hayatım.

Geri