Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnn canım Allah hepimize sağlıklı bi gebelik sonrada sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin tatlım🙂

AMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN yarabbim neolur yalvarıyorum sana burdaki hamişlerize hayırlı doğum lar sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle bekleyen arakdaşlarıma ve banada hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bişekilde bebeklrimizi kucağımıza almamızı nasip eyle senki merhametlilerin en merhametlisisin yalavarıyoruz sana neolur bütün evlat hasretile yanıp tutuşanların kucağına bebek ver yarabbim AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNN

Anladım canım seni,bende senin gibi hissediyorum,ama kendimi tutmaya çalışıyorum az daha dayan canım,7.gün çizgiyi görenler olduğu gibi belki de erken diye çıkmayanlar da oluyordur.Senin içinden ne geliyor yavrum,yapmak çok istersen yap o halde test ama negatif çıkacak olursa da sakın ama sakın umutsuzlanma.Sende farklı olabilir.

çok korkuyorum canm mucizem keşke buay benim mucizem gelmiş olsa gece gündüz dua ediorum tabiki sizide dualarımdan ayırmıyorum tatlım üzülürüm gibi geliyo pazartesi beraber yapalım olurmu inş sende hamişsindirde hayırlısıyla gelmez reglin canım

aminnnnnnnnnnnnn canım inşallah Allahım bu kadar duayı boş çevirmez mutlaka zamanı var ve ozaman vercek inşallah

Olur birtanem pazartesi beraber yapalım,ne zaman yapalım ,pazartesi sabahmı akşammı,sen söyle söz bende seninle yapacağım testimi.Ama bana söz ver,ben söz veriyorum,değilsek hamiş,asla gereğinden fazla üzülmeyeceğiz,Allaha isyana girer sakın ha,elbet hüzünleneceğiz ama ümitle bekleyeceğiz yeniden yeniden.