Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayşegüül 'cüğüm bence de canım,en azından günün 1 gün geçsin öyle test yap canım.Yani 23 'ünden önce yapma güzelim.

Ayşegüülüm şöyle söyleyeyim sana,diyelim yaptın test ,adet geçmesini beklemeden,diyelim de negatif çıktı bence yanıltıcı olarak çıkmış da olabilir negatif,diyeceyiz ki o kadar ereken ki daha idrara da çıkmayabilir,umudunu hüzne dönüştürme gülüm.

ayşegüül 'cüğüm bence de canım,en azından günün 1 gün geçsin öyle test yap canım.yani 23 'ünden önce yapma güzelim.

canımın içi anlatamıyorum size benim adetim 27 sinde bu test günü yani transferden sonra gün sayıyosun 13 gün test yapıyosun anladınmı canmın içi reglmin geçmesine gerek yok yani 22 yaparsam sonuç belli olcak ama bazıları 7. Gün yaptığında çok silikte olsa ikinci çizgiyi görmüş oyüzden sabırszlanıyorum canlarım neolur benim kafamı dağıtmama yardımcı olun yoksa dayanamıycam

canımın içi anlatamıyorum size benim adetim 27 sinde bu test günü yani transferden sonra gün sayıyosun 13 gün test yapıyosun anladınmı canmın içi reglmin geçmesine gerek yok yani 22 yaparsam sonuç belli olcak ama bazıları 7. Gün yaptığında çok silikte olsa ikinci çizgiyi görmüş oyüzden sabırszlanıyorum canlarım neolur benim kafamı dağıtmama yardımcı olun yoksa dayanamıycam
anladım canım ozaman 22sinde yap kafana takma bu kadar ama benim içime doğuyo sanki hamileymişsin gibi geliyo bana Allah'ım inşallah çif çizgiyi görürsün hayatım🙂

Geri