canım çok haklısın ben bunları inan hep düşünüyorum yanlış ve ısrarlı dualardan kaçınıyorum..ama kafamın bir köşesi hep bunda bi türlü aklımdan çıkaramıyorum..hiç sabırlı değilim hemde hiç..adet oldumya bu seferde üstünemi görüyorum acaba diyorum yani benimki çüş artıkEyşancığım nolursun yapma böyle wallahi çok üzülüyorum bak,Allah ne zaman kısmet ederse o vakıt zaten olucak sıkma canını,hayırlısını dile hep,bak snaa gerçek hemşire bir arkadaşımın birebir yaşadığı olayı aktarayım belki biraz daha sakinleşirsin
Sağlık ocağında görev yapan bir hemşire arkadaşım vardı bir kadın gelmiş 10 yıldır çocukları olmamış ve kadın o kadar bunalmış o kadar isyan etmişki 2 kez intehara teşebbüs etmiş,sonrasında tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış ama 2.denemede,neyse sonra cocuk daha 4 aylıkkken kadın gözleirndeki sabitliği fark edip doktora getiriyor ve bebeğin gözleirnin görmediğini anlıyorlar ve kadın yıkılıyo sonrasında çocuk biraz daha büyüdüğünde ise çocuğun zeka özürlü olduğunu anlıyorlar ve kadın 2.kez yıkılıyor
Yani güzel arkadaşım anlatmak istediğim hayırlısını istemek herzaman,çünki yaradan bizim için hep en iyisini biliyor ve yapıyor merak etme gönlünüde ferah tut,en yakın zamanda bizlerede o annelik duygusunu yaşatacak Rabbim emin ol ben inanıyorum er yada geç ama yaşayacağız,ben inadım sende inan.