Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar
hamile miyim değil miyim diye düşünen arkadaşlar için kendi belirtilerimden bir kaçını yazmak istedim. belki faydası olur. ben de adet günüm geçmeden kan tahlili ile öğrenmiştim çünkü. bendeki en büyük belirti gece sabaha kadar süren mide yanmasıydı. sadece 1 gece oldu ama...müthiş bir yorgunluk hissi uykuya düşkünlük... bir de göğüslerimin kahverengi yerinde kabarcıklar oluşmuştu..ben farketmedim ama ablam kirpiklerimden anlamıştı. birbirine yapışmış.. adet sancısına benzer ağrılar da olmuştu kasıklarımda. şimdilik hatırladıklarım bunlar

bu

bu arada chatlak acele et biraz ya çatlıcam ben de meraktan🙂 sabah gelir gelmez ilk işim pc yi açmak oldu🙂 hala da sayfayı yenileyip duruyorum senden haber gelecek diye. kan testini 1 saatte almıştım ben. hastanede yaptırmıştım

😛iha:😛iha:😛iha:
kızlar ben kan testi yaptırmak için izin alıcam
hemen çıkıyomu sağlık ocağında oluyo mu birde?[/QUOTE]
canım saglık ocakları bu saatten sonra sonuc cıkarmazlar bence ozele falan gıt parayla yaptır bır saat sonra alırsın hadı beklıyoruz hayırlı haberlerını bak sonuc negatıf cıkarsa eger kı ınsallah cıkmaz sakın üzülme tatlım emı...hadı beklıyoruz

canım tebrık ederım Allah saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın canım benım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır bebek ıstıyordun veee ne kadar zamanda hamıle kaldın canım bılgılendırımısın ve hamıle kaldıgın ay uyguladıgın bişi oldumu