Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım benim ateşim bir kaç gündür 37 nin altına düşmüyor ama karnıma ağrı girdikçe korkuyorum. ateş olması önemli bir belirti mi?

Neslicim saat kaç arası ölçüyosun ateşini?o çok önemli bide adet günündeki dercen çok önemli canımmm yani kaç derce ile adet oluyosun onu bilmek lazım canım

fatos benimki kac olmasi lazim sence yani regli atesim 36.5 kacin ustunde olursa supeli hamilelik icin ve kac gun oncede ates yukselmeye basliyor ben yeni basladigim icin tam bilmiyorum

canımmm yumurtlama dönemlerinde yumurtlama olmadan önce ateşinnn düşük seyirde devam eder ve yumurtlama olduktan sonra ki gün ateşinnn birden fırlar bu yumurtlama döneminin sorunsuz bir şekilde olmasını göstermektedir.ve bu seyirlerde yada az düşük bi seyirde devam etmeye başlar ve adet dönemine yakınnn artış göstermeye başlar.yani sen 36.5 ile regl oluyosunnn ateşin yüksek seyirdeyken en az 36.8 ve üstü ile hamiş kalabilme olanağın yükselir canımmm bu durumda

sabah hep aynı saatlerde ölçmeye çalışıyorum ama adet ateşimi bilmiyorum.

sabah saat 7:00 ve 7:30 arası ölçümler en ideal ölçüm olarak kabul edilmekte canımmm gün içerisinde olan ölçümler pek fazla dikkate alınmamalı ok? bide adet dönemindeki ateşini bilseydikk sanada bişeyler diyebilirdik canım

selam kızlar artık yenı yerımızde yazısıyoruz ne güzel bugün giremedım pek tatıle gıdıyoruz ya hazırlıklarla ugrasıyorm yasızlere bırseyler sorucam benim belimde kasıklarımda çok agrı var adetıme daha zamanda var 10-11 gün var ve bu belirtiler yumurtlama zamanımdan sonra basladı ve süphelı ilişkiden sonra ne yapacagımı sasırdım gögüslerımde dolgunluk hıssedıyorum ve kasıklarım bır tuhaf hamıle olabılırmıyım sizce

iştahım hiç yok bu arada bu sabah ılk defa tok karnına çay içtim yesıl çay yanı ve geri çıkardım az daha yedıklerımde çıkacaktı ama çıkmadı sadece içtigim çayın belli kısmını çıkardım

canımmm hamile olabilirsinnn bide kasık ağrısı en belirgin özelliklerden bi tanesi diye biliyorummm.mide bulantıların genellikle gebeliğin 6.ve 7.haftalarından sonra meydana gelen bi durummuş canım ama belki senin erken belirtilerden bi taneside olabilir hayırlısı olsun canım

bebişini bekleyen arkadaşlarr merhabaaaa ....
ben 14 haftalık hamileyim ve buraya bişiler yazmak istedim,, belki birazcık yardımcı olabilirim...hamileliğimi öğrenemden önce burda ben de çok vakit geçirdim de 😀 bi hamile gelse bişiler yazsa da okusam diodum,,,onların her belirtisini kendime benzetiodum,,hmm bak bende de böle oluo diodum 😀 ama hepsini kendim uydurmuşum 😀
gebelik belirtileri kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.bunu bana da sürekli söylüyorlardı ama hakkaten de böyleymiş...
benm bebebğim bel ağrısıyla geldi meselaa..adetten 10 gün önce belim koptu koptuuu : )) o kasık ağrıları ,idrarda koyulaşma ve bulanıklık, ağızda metalik tat ,mide bulantısı ( canıma okudu ) ,göğüs ucunda koyulaşma,göğüste hassasiyet,bunların hepsi 8.hafta da falan başladı ben de ,, kiminde de adetten 1 hafta önce başlıyor...sonraaa ; ben ewde yapılan o testi adetten 3 gün önce yaptım silik çıktı 😀 kiminin de 10 gün geçmeden çıkmıyor : ))
böle yani arkadaşlarrr ,,, altını tekrar çiziyorum KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BELİRTİLER ..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım...
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ GERÇEK ETSİN İNŞALLLAAAAHHHHHHH ( hamilelerin duası kabul olurmuş 😀 )
şimdilik hoşçakalınızzz ,, belirtilerle kafayı bozmayınız

özgecimm hoşgeldinn canımmm nasıl gidiyor hamilelik bakalımmmm evt hatırlıyorummm o günlerini hep okuyodumm heyecanlaaa ne güzel bi mutluluk diye 🙂benim belim değil ama 3-4 günden beri sol kasığım ağrıyo canımmm idrara çıkıyorummmm sık sık ateşim oluyo akşamları sıkıntı basıyo vede göğüs uçlarımın üstünde beyaz beyaz bişeyler gördüm akşam idrarımda koyu renkte sence bana nasıl bi yorum yaparsınnn canımcımmm?