bebişini bekleyen arkadaşlarr merhabaaaa ....
ben 14 haftalık hamileyim ve buraya bişiler yazmak istedim,, belki birazcık yardımcı olabilirim...hamileliğimi öğrenemden önce burda ben de çok vakit geçirdim de
😀 bi hamile gelse bişiler yazsa da okusam diodum,,,onların her belirtisini kendime benzetiodum,,hmm bak bende de böle oluo diodum
😀 ama hepsini kendim uydurmuşum
😀
gebelik belirtileri kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.bunu bana da sürekli söylüyorlardı ama hakkaten de böyleymiş...
benm bebebğim bel ağrısıyla geldi meselaa..adetten 10 gün önce belim koptu koptuuu : )) o kasık ağrıları ,idrarda koyulaşma ve bulanıklık, ağızda metalik tat ,mide bulantısı ( canıma okudu ) ,göğüs ucunda koyulaşma,göğüste hassasiyet,bunların hepsi 8.hafta da falan başladı ben de ,, kiminde de adetten 1 hafta önce başlıyor...sonraaa ; ben ewde yapılan o testi adetten 3 gün önce yaptım silik çıktı
😀 kiminin de 10 gün geçmeden çıkmıyor : ))
böle yani arkadaşlarrr ,,, altını tekrar çiziyorum KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BELİRTİLER ..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım...
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ GERÇEK ETSİN İNŞALLLAAAAHHHHHHH ( hamilelerin duası kabul olurmuş
😀 )
şimdilik hoşçakalınızzz ,, belirtilerle kafayı bozmayınız