Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

efsun canim belirtilerini yazarmisin bi de atesin kaca yukseldi ve tablonuda gorsek daha iyi olur canim yaaaa darisi bizim basimiza

konya selçuk ün. okudum eşimle konyada tanıştım ve şuan konyada yaşıyorum aslen ankaralıyım[/QUOT bende selçukda okudum eşim sınıf arkadaşımdı ve konyalı🙂bende aslen istanbulluyum..hikayemiz benziyor..
konyada okuduğumda konyayı hiç sevmezdim bir an önce bitsede ankaraya dönsem derdim ama kaldık burda 3yıl olacak eşim memur inşallah tayin çıkarda gideriz ankaraya

konyada okuduğumda konyayı hiç sevmezdim bir an önce bitsede ankaraya dönsem derdim ama kaldık burda 3yıl olacak eşim memur inşallah tayin çıkarda gideriz ankaraya
bende çok ağlamıştım burayı kazandığımda ama sonradan çok sevdim..hala istanbuldan sonra nasıl buralara geldin diyorlar ama sevince ve sevdiğin yanında olunca heryer güzel işte..

efsun canim belirtilerini yazarmisin bi de atesin kaca yukseldi ve tablonuda gorsek daha iyi olur canim yaaaa darisi bizim basimiza

hazalcım efsunun ateşi son günler 36.4 36.5 ve bugün 36.6 olarak yükselmiş canımmmm ama tablosunu istedimmm yazar umarımmm bu aralar evinde misafirleri var fazla giremiyoo ama cvp yazar muhakkak

Geri