Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BOYALIKUS...............25 haziran ?????????? hadi canım senden de bekliyoruz
EFSUN_55................ 26 haziran (efsunun meleği galiba geliyo bu ay kızlar)
NESLİ84...................26 haziran ?????? bekliyoruzzzzz 🙂
EYŞAN.....................29-30 haziran
FATOSSS................. 30 -31 haziran
BERA......................4 temmuz
SELZEH...................5-6 temmuz
HAZAL3...................9-10 temmuz
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz
NUR85.....................11 temmuz
EBRUAKER21............10-11 temmuz

🙁
ECEM09...................27 haziran (üzülme canımmm bi dahaki aya inş.)

hazalcım efsunun ateşi son günler 36.4 36.5 ve bugün 36.6 olarak yükselmiş canımmmm ama tablosunu istedimmm yazar umarımmm bu aralar evinde misafirleri var fazla giremiyoo ama cvp yazar muhakkak
tsk canim onunki 35.8 le regli oluyodu galiba fatoscugum canim o halde bizde hamis olursak atesimiz 37 nin ustunde olmasi lazim galiba havalarda isindi ya nasil anlariz artik bilmem efsun anlar artik

tsk canim onunki 35.8 le regli oluyodu galiba fatoscugum canim o halde bizde hamis olursak atesimiz 37 nin ustunde olmasi lazim galiba havalarda isindi ya nasil anlariz artik bilmem efsun anlar artik

evt canımmm benim ateşimde efsununnkine benziyooo düşük ilerliyooo yani bende 36.0 yada 36.2 ile adet oluyorummm yine düşük sayılır.efsun la konuştuğumda banada 36.5 ve üzeri olursan hamiş kalma ihtimalin var demektir demişti canımmm şuan ateşim 36.3 daha adetime 4-5 gün var inş. yükselir canımmmm bekliyorum bende sabırsızlıkla

Eyşancımmm belirtilerin varmı hiç?
canım benim her ayki adet belirtilerimde böyle olduğu için pek ümitlenmiyorum tek ümidim eşimin gördüğü rüya🙂herzamanki gibi göğüslerim uzun zamandır şiş ve ağrıyor ucunda tomurcuklanma ve çemberinde büyüme var idrarım koyu renk kasık batma vs hiç yok..ama dedimya bunların hepsi adet olacağımdada olur..ffarklı hiiiiiçbişe yok..

hazalcım benim ateşim bir kaç gündür 37 nin altına düşmüyor ama karnıma ağrı girdikçe korkuyorum. ateş olması önemli bir belirti mi?

hazalcım benim ateşim bir kaç gündür 37 nin altına düşmüyor ama karnıma ağrı girdikçe korkuyorum. ateş olması önemli bir belirti mi?
canim regli atesini bilmen lazim once bize efsun arkadasimiz yardimci oluyor hergun ayni saatte dil altinda atesimizi olcuyoruz ve ates tablolari olan siteye ekliyoruz ona gorede efsun arkadasimiz yumurtlama gunlerimizi ve regli gunlerimizi belirtiyor ve bizde ona gore calismalara basliyoruz allahim hakkimizda hayirlisini versin sen eger biliyosan regli atesini ona gore degerlediririz canim ben mesala regli 36.5 ile regli oluyorum eger 37 uzeri olursam hamisim demek ama bekliyoruz bakalim daha ilerki gunleri.ha canim bi de su var sabah 7. veya 7..30 da olulmesi lazim yataktan kalkmadan

anladım canımmmm benimde göğüs uçlarımda beyazlaşma farkettim akşam bide 3-4 günden beri sıl kasığım batıyo ve idrarım koyu renkte akıntım çok var bende bilemiyorummm canımmm beklicezz bakalımm

fatos benimki kac olmasi lazim sence yani regli atesim 36.5 kacin ustunde olursa supeli hamilelik icin ve kac gun oncede ates yukselmeye basliyor ben yeni basladigim icin tam bilmiyorum

düzenli olarak ölçmedim ama normalde vücudum bu kadar sıcak olmaz hayırlısı inşallah. eğer hamile olmazsam bende ölçümlere başlıyayım bari.