Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BOYALIKUS...............25 haziran ?????????? hadi canım senden de bekliyoruz
EFSUN_55................ 26 haziran (efsunun meleği galiba geliyo bu ay kızlar)
NESLİ84...................26 haziran ??????????? evt canımmm ya sen??
EYŞAN.....................29-30 haziran
FATOSSS................. 30 -31 haziran
BERA......................4 temmuz
SELZEH...................5-6 temmuz
HAZAL3...................9-10 temmuz
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz
NUR85.....................11 temmuz
EBRUAKER21............10-11 temmuz

🙁
ECEM09...................27 haziran (üzülme canımmm bi dahaki aya inş.)

dün kayınvalidemle bu bebek meselesini konuştukda bana gün aşırıdan bile az girin ilişkiye dedi..yani haftada 1-2 eski hanımlar bilir sonuçta dedim..yumurtlama haftasında böle yapıcam birdahaki ay eğer bu ay hamiş olmazsam:....🙂 ha birde bizim oralarda birbirine çok yangın çiftlerin çocuğu olmaz diye duymuştum acaba yangın derken sık ilişkiye girrendenmi bahsediliyor?

Canımmm üzme kendini dur bakalım,vardır zamanı hem bak tatilede gidiyormuşsun,biraz değişiklik alır tüm sinirini stresini belki tatil bebeği yaparsınız ha😀

Kız Allah iyiliğini versin ,yok beee ne ilişkisi,bneim bildiğim yangın birbirine çok aşık demek ama sizin oraları bilemem tabii😀 çokmu severek evlendiniz?

Canım arkadaşım bu arda bişey dikkatimi çekti gün aşırıdan bile az derken haftada 1,2 yimi kast etmiş yoksa gün aşırı bile az daha çok denemelisiniz yani hergün ilişkiye grimelisinizimi kast etmiş acaba?

ebrucum annem haftada 1 yada 2den bahsetti..yani daha az..öyle bir durumdayımki çevremden ne duyarsam yapmak istiyorum bir umut diyorum..

slm kızlar yeni kekanımız hayırlı olsun sohbet yine koyu bende bu gün aşırı meselesini anlamıyorum okuduğum yazılarda hep gün aşırı yazıyo devammında ise 48 saat sonra yazıyo spermin kaliteli olması yönünden bana açıklarmısının bu gün aşırı olayını malum çalışmalara başladık

canım doktorlar genellikle sperm kalitesi yönünden gün aşırı iliişkiyi tavsiye ediyor..yani bir gün ilişki var bir gün yok..ama benim kayınvalidem dün kendi tecrübelerine daynarak daha az ilişkiye girin dedide yani hafta aşırı🙂onu paylaştım kızlarla tabi ne kadar doğru tartışılır....

canım bence o çok az yaa.bende şunu biliyom haftada 3 kez sünnettir.sünnet olan herşey de bize bi hayır olduğuna göre bence en uygunu o yani

canım bence o çok az yaa.bende şunu biliyom haftada 3 kez sünnettir.sünnet olan herşey de bize bi hayır olduğuna göre bence en uygunu o yani
hımm buda mantıklı🙂ya bence bu olayı spontan yaşamak lazım programlamak yanlış..canın ne zaman çekerse o zaman