Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ateş ölçme yöntemi nasıl yapılıyor arkadaşlar link var mı bakabileceğim..kelebek tebrik ederim canım..herşey gönlünce olsun..angelimmmm öptüm seni ablacım..

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım sızlere sorum olacak lutfen yardım edın 7 aydı bebek ıstıyoruz her ay husranla bıtıyordu bu ay adettım gecıktı gecekmesının ılk gunu dayanamayıp kan testtı yaptırdım sonuc negetıftı adet olmayalı bugun 6 gun hala adet olamdım sızce ıdrar testtı yapsam cıkarmı yoksa bosamı umıtlenıyorum gene negatıf cıkar dıye korkuyorum acaba degerlerım degıstımı gec dollenme falan olabılırmı lutfen fıkrı olan yazssın beklıyorum

canım aynı durumdayız ben tekrar yarın yaptırcam sana sonucları solerim benim 3.gunde yaptırmıstım ve suan 8.gün ve hala regl olmadım ama yarın tekrar kan testi yaptırcam... çok küçükkk 1 ihtimalll ilkinde cıkmaama ihtimali var odaaa 5000de birmiş doktrum ole demişti... cnm acele etme sabır et bakalım genelde gecikmelerin olurmuydu ????
en ii sonucu doktora gidip muayene olmakta ben öyle yapacam acabalarımı ortadan kaldırmak için.... canım sanada geçmiş olsun Allah gonlune gore versin

tesekuler ılgılendıgın ıcn sorumla aynı duyguları paylasıyoruz senınle bende bu gun evde yapmak ıcn tet aldım ama korkuyorum yapmak ıcntekrar negatıf sonuc gormekten şimdi merakım ıkıye katlandı bakalım senın sonuc ne cıkacak hayırlısı olsun canım ıkımız ıcnde cevabını beklıyorum

Canım ben bugün kan tahlili verdim yarın öğleden sonra alacaağım ama ben pek umutlu değilim cunku sanki bu ayki stressimden gelmedi reglim.. cunku bu ay reglimin sonunda hsg çektircektim vee ben cok korktugum için regl gunumun gecikmesini buna bağlıyorum.. artık umut etmek istemiyorum cunku cok stress yapıyorum... bugun9.gün gecikeli onceden bukadar geciktigini bilmem.. hayraaa yormaya calısıyorum kendimceeee... doktorda sonucuma gore bakarız dedi .. artık sabırsızlıklaa yarın olmasını bekliyorum.... Peki canım sen ne yaptın.... yaptın mı testini??? sonuclarını sabırsızlıklaa bekliyorum... inşallah bizlere müjdeli haberler verirsin...

yaptım canım testtı negatıf cıktı gene napalım saglık olsun ınsallah senınkınde olumlu sonuc alırsın moralım cok bozuldu yaaa

yaptım canım testtı negatıf cıktı gene napalım saglık olsun ınsallah senınkınde olumlu sonuc alırsın moralım cok bozuldu yaaa
Canım ya sıkma canını hayırlısı olsun.. Kısmet böyleymiş.. bak bende beklemedeyim ben 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek istiyoruz ve daha tık yok .... bakarsın birdaki ayy olur... sağlıklı sıhhatli olsunda canım bir ay daha bekleyk demi... hiç sıkma canını bozma moralini.... Allaha emanet olun...