Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs

fatoss = 24-30 Mayıs

OMRU HAYATIM = 8Mayıs (haber alamadık arkadaşımızdan)

menekshe = 3 Haziran

SEDUŞ = 26 Mayıs

zuzuu = 09 Haziran

efsun_55 = 29-30 Mayıs

KeLeBeK = 23-24 Mayıs

haidi = 27-28 Mayıs

LALEZAR = 6-7 Haziran

chatlaK = 20-21 mayıs

kızlarr çokkk uzun zamandan sora listeye girmek girmemek arasında kaldım ama
canım çekti ve yazdımmm
konuyu açtığımdan beri deniorum 2 senedirde yaklaşık olmuyo buraya yazınca adımı çok etkilendiğim ve geldiğinde de çok üzüldüğüm için yapmiim yine kendime bunu dedim ama sonucu görüyosunuz
hayırlısı artık....
Allah tüm isteyenlere versin kucaklarını boş bırakmasın inşallahh...........

Canım CHATLAk inşallah kimsenin kucağı boş kalmazzz.. inşallah en kıs zamanda sende bebğine kavuşursun dadlum.. evet uzun zamandır yoksun burda ama inşallah en kısa zamanda sende hamilelerin paylaşım alanına geçersinn.. canım sizde heran gi bir problem varmıydı.... ??? cnm canını sıkma bende 2 yıllık evliyim bekliyoruzz .. hayırlısı olsun herseyde vardır bir hayırr....

Canım listeye katılmana cok ama cok seviindim........

selam kızlar 2 aydır fgalan yoktum hala tık yok bu ay son ay bu ayda olmazsaileç tedavisi kaldı ama hala bir damla umut yok içimde hayal kurmayın kızlar sonra çok yıpranıyorsunuz en azından beklemediğiniz anda haber alınca sevineceksiniz ama beklediğiniz bişey olmayınca da binparça oluyorsunuz ben öyleyim allah yardımcımız olsun

angel ablacım haber bekliyoruz senden..
Selam ablacım bir gorunuyorsun bir yok oluyorsun.. Herşey yolundadır inşallah.. Ablacım haberler bende deniliyor ama bende haber yok canımm yaaa.. karnım ağrıyoo regl olucak gibiyim.. Artı dün dayanamadım evde yapılan testlerden yaptım vee mağlesef tek çizgi idii... ne zman iki çizgi göreceksekk... pff ablacım hersey bildigin gibi henüz aramızdan şanşlı biri çıkmadı... neyse umudumuzu yitirmek yok beklemeye devam neyse bu ay olmadı bidaki ay olur belkii 🙂

canım benim üzülme..her işte vardır bi hayır..bir kere bunu sürekli kafaya takmak yok..kafaya taktın mı işin hayrı kaçıyor..sen hayatını olabildiğince normalleştireceksin..keyfine bak..benim birçok insanda direkt olarak gözlemlediğim şey bu..ne kadar üstüne düşersen o kadar kasıyosun bu da bebekleri geciktiriyo..mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış..birşeylerle uğraş..kitap oku.elişi yap..kafanı sürekli bununla meşgul etme..inan ki faydasını göreceksin tatlımmmm
bana gelince ne zaman boşluk bulursam o zaman girebiliyorum internete..şimdilik bi problem yok ilaçlarımı kullanıyorum spor yapıyorum..1 ay sonra kontrolüm var..bakalım doktorum ne diiceekk..
hepinizi öpüyorumm

evet kızlar bende inşallah bir iş bulursam çalışmaya başlıcam ve böylece bebiş işini unutucam inşallah bakalım hayırlısı belki bu kadar sık giremem ama sizi takipte olurum muhakkak allah hepimizin gönlüne göre versin