Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Öncelikle hoşgeldin diyorum canım.aramıza katılmakla çok iyi yaptın bizde senin gibi bebek olmasını bekliyoruz allah isteyen herkesede nasip etsin diyorum.canım dr.tedavisi görüyomusn ?
saol canım bende teşekkür ederim yorumun için...
doktorum şu anda bı tedavıye gerek olmadığını söyledi , önumuzdekı hafta randevum var tekrar gidip , tetkiklerim yapılacak , bakalım artık hayırlısı..

selam kızlar,
belirtileri olan varmı?
benim adetime tam 7 gün var bakalım ne olacak kısmet hayırlısı ise olsun hayırsız ise olmasın ne yapalım eninde sonunda kavuşacağız bebişlerimizeee..
Rabbim isteyen herkese evlat versinnn...
Aminnnn...🙂))

Kimsecikler yok yine......
neyse 🙂)))

Bu arada kızlar adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynıı nasıl anlıyacağzı gebe olduğumuzu....
İlk gebelik belirtilerinden bir tanesi göğüsler yaızyor her yerde ama adet dönemi yaklaştığında da göğüsler aynı belirtileri veriyor anlamıyorum yani....

15.gif
Gnaydın arkadaşlar.... gününüz aydın olsun meleklerim.. Benimde adet donemine 3ile 5 gün kaldı ama ne durumda oldugumu bilmiyorum meleklerrr.. Gerçi geçen aylarda yaşamadıgım bir kaçç belirti var giibii ama hamileymişimm havasına kapılıp yıkılmak istemiyorum vee hiç bir sey yokmuş gibi davranyorum canım..
Meselaa hiç olmazdı sağ yumurtalığımın orasınaa fecii şekilde batmalar oldu dün.. inanılmaz derecede batıyorduu... Akşam eşimle yuruyşe cıkmıştı eve gelene kadar öldümm öldüm dirildim... Ve normalde benim yatakta yattıgım surelerde belim ağrımaz ama 2 3 gündür bel agrım var... kendimi yormadıgım haldee belimmin agrıması sankiii su hamileliğin ilk belirtilerinden biriymiş gibi geliyorr... gögüs meselesine gelince bu ay regl donemim yaklaşmış olmasına ragmen bende hiç birr gelişme yok gögüsler normalde şimdidenn yavaş yavaşş ağrıması gerekirdi ama ondada tık yok... Çok sabırsızım ama cok sabırlıymışım gibi beklemedeyim... inşallah bebeğim dogum gunu hediyesi olarak bana supriz yapar ve gelirr...

kızlar günaydınnnnn....
sizin şu belirtiler hakkında yazmak istiyorum biraz 😀
kişiden kişiye değişiyor bu kesin...benm ilk belirtim rahatsız edici düzeydeki bel ağrımdı.adetimden yaklaşık 1 hafta önce başladı.göğüs hassasiyetim hiç olmadı daha yeni başladı kii 9 haftalık olduk yani :D:D idrardaki koku değişikliği ve bulanıklık yazıyor erken belirtilerde ama o da çok sonra oldu ben de..o aşırııııı kasık batmalarımda 6. haftamda başladı..mide bulantılarım 7. haftada,, ilk belirtilerim arasında kesinlikle mide bulantısı yok mesela..sonraaaaaa göğüs uçlarım haala koyulaşmadı halka geniş değil..erken belirtilerde kasık ağrılarım oldu fakat edet ağrısı gibi öle aşırı batmalarım yoktu.. ama sonraki haftalarda ooooooooooooooo :D:D
yani şunu demek istiyorum kiii ; erken gebelik belirtilerine takılıp kendinizi strese sokmayın LÜTFEN . kesinlikle herkeste farklı belirtiler oluyor.. hmm bi de şunu ekliim..ben ewde yapılan gebelik testiyle adetimden 3 gün önce öğrendim.. o da değişken işte, kimi de 1 hafta geçmeden göremiyor malum o pembe çizgiyi :D:D bende ki de nasıl bi bünyeyse :D:D:D:D
son olarakkkkkk ; ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENLERİ GERÇEK ETSİN ARKADAŞLAR....

Aminn aminn... Biz de bu ay çok bilinçli çalıştık ama kendimi hamileyim diye kaptırmamaya ve sonra hayal kırıklığına uğramamak için dinlememeye çalışıyorum. Çünkü insan kendini dinleyince ay kasığım battı, vay midem bulandı hamileyim galiba diye triplere kapılıyor. Olmayan bir şey psikolojik olarak varmış gibi oluyor. Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olsun inşallah. Rabbim her şeyin hayırlısını bilir ve hayırlısını verir. Benim de 2-3 gün sonra reglim gelicek ya da gelmeyecek. Aslında sabırsızlanıyorum ama sanki bebişim olmayacakmış gibi de hazırlıyorum kendimi. Kısmet artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.. Bende kaptırmak istemiyorum kendimi amaa bugün dışarı çıktım ve asla almayacağım dediğim gebelik testini aldım ama yapmadım.. en azından sabah olmasını bekleyeceğim amaaa ne fayda aldım işte gebelik testini.. okadarda kendimi uyarmıştım... olmuyor tutamıyorum kendimii. adetime 3 4 gün var iştee amaa gel gelelim bana bennnn sabırsız davranıyorum... Haydi hayırlısı bakalım..

Az kaldı Angelım. İnşallah buraya o güzel haberi yazdığımız gün de gelecek. Buna inanıyorum... 🙂

Bende aynen öyle umut ediyorum..
ama bazende düşünüyorum acaba önce kime haber veririmm..
Melekler mekanınamı ??
eşimemi??
kendimemi??
Kayınvalidemleremi???
annememi??
yiyenimemi??
kankimemi?
ayy düşündümde karar veremedim..
ay çook karışığım...

Geri