Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm bende aranıza yenbi katılanlardanım bu benim 2.aşılamam çarşamba sonuç belli olcak allah isteyen herkese evladını hayırlısıyla nasip etsin inşallah

merhaba kızlarrrr
beni unuttunuz di mi..aslında unutsanız da hakkınız..bu ara ben bile kendimi unuttum..aramıza yeni gelen arkadaşlar..hepiniz hoşgeldiniz..sokakta bi tane yeni doğmuş kedi yavrusu buldum..20 gündür ona bakmaktan uyku kalmadı valla..annesi attı gitti zavallıyı..kızlar o kadar tatlı ki..ya insan böyle emek verince nasıl seviyor bi de kendi bebişim olsa demek kimseye veremicem bile..bu arada kimseden bebiş haberi yok mu ya...bi heyecanla okudum mesajları ama..bebiş göremedim..hadi angelin önerdiği pozisyonlarda çalışın çalışın boş durmayın meleklerrrrr..

sakinlink hoşgeldin..umarım herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın..kendine çok dikkat et canım..

Ablacım seni unutturmuyum hiçç.. ben kaç kere andım seni bilemezsinn.. öok ta merak ettim cnm ablacım...
Nasılsın ne yaptın ablacım... Diabet tedavin nasıl gidiyor???
Bizim gruptaa genişleme var ama henüzz bir müjdeli haber gok.. inşallah olacak ama canım...

Nerelerdeydinn canım hoşgeldin ablam...

hoşgeldin aramıza sultan.umarım meleğin seni bekletmeden gelir enkısa zamanda hayırlısıyla inşallah
sağol canım hoşbulduk.amin inşallah gelir.ah bu melekler varya bize daha hiç piyasada yokken bile sabrı öğretiyorlar.kesin biz çok sabırlı anneler olucazz...:laugh::laugh:

sağol canım hoşbulduk.amin inşallah gelir.ah bu melekler varya bize daha hiç piyasada yokken bile sabrı öğretiyorlar.kesin biz çok sabırlı anneler olucazz...:laugh::laugh:
Sanırrım anneliğin birinci şartıda sabır her devresinde sabır bekleniyorr.. bebek yapmak için bebeğin olması için sabırr.. bebek olur sonra gebeliğinnn vermiş oldugu sıkıntılardan dolayı sabırr... gerçi allah herşeye sabrını veriyorr... fakat inşallah bebeklerimizz bizi daha cok sabrettirmeye ihtiyac duymadan gelirler....
gell bebegim gelll ben sana neler diyecegim bebeğim....

canım angelim..diabet tedavisine başladık..ilaç verdiler bana..ama ilaç hamilelik esnasında kullanılamıyomuş..biraz kullanıcam sonra insülin düzeyime bakıcaklar tekrar..spora başladım..spor hormon düzeylerinin dengelenmesini sağlıyomuş..bakıcam işte tatlımmmm..moralimi bozmuyorummsabırla bekliyorum canımın içi..tatlı kuzum benimm mucksss..ateşliii gruba gelicemmm

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs

fatoss = 24-30 Mayıs

OMRU HAYATIM = 8Mayıs (haber alamadık arkadaşımızdan)

menekshe = 3 Haziran

SEDUŞ = 26 Mayıs

zuzuu = 09 Haziran

efsun_55 = 29-30 Mayıs

KeLeBeK = 23-24 Mayıs

haidi = 27-28 Mayıs

LALEZAR = 6-7 Haziran