Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam hayalcim dur bakalım ya daha yeni 6 aylık evlisin hemen ümitsizliğe kapılma yavvv.bak ben mesela temmuzda 2 senelik evli olucam 1 senden beride korunmuyoruz ama olmayınca olmuyo yani allahım birgün mutlaka tattıracaktır o duyguyu bize inş. regl de baya düzensizleşti ne zamn yumurtlama günlerim onu bile tam olarak kestiremiyorum🙂şimdi efsun diye bi arkadaşımı ateş ölçme yöntemiyle ilgili bi konu açtı sende oraya bizim aramıza katılabilirsin canım güzel bi yöntem biz arkadaşlarla başladık mesela🙂hani bu dijital ateş ölçme cihazları varya evinde varsa alma yoksa al bi tane ister şimdiden ölçmeye başla dereceni istersen reglin bittikten sonra başla gerçi efsun gelince yine sana yardımcı olur bu konuda onada danışırsın hem yumurtlama günlerimizi anlıyoruz hemde ateşin gidişatına göre hamile olup olmadığımızı bile anlıyabiliyoruz.

Olur canım katılayım memnuniyetle peki nerden alabilirim o cihazı umarım işe yarar 🙂

Olur canım katılayım memnuniyetle peki nerden alabilirim o cihazı umarım işe yarar 🙂

hayalcim eczaneden alıcaksın canım.5 tl falan fiyatı.dijital derece alıcam de verirler sana.
buarada canım yazdıklarını okudum.daha çok yenisin.6 ay olmuş evleneli. ilk bir senede hamile kalma şansı,bir sene sonrasında hamile kalma şansına göre çok çok düşük.yani ilk bir senede % 25 lerdeyken.bir seneden sonra %80lere çıkabiliyo .ilk bir senelik dönemde rahim sperme alışmaya başlıyo.
sorun yok canım sen sadece rahat olacaksın.unutmayın stres vücuttaki bazı hormonları artırıyo ve bu hormonlar gebe kalmayı baskılıyor yani engelliyor.onedenle öncelikle sakin ve rahat olun ve çok fazla düşünüp strese girmeyin derim.çoğu zaman elde değil bende beceremiyorum ama istediğimize çabuk ulaşmak için engelleri böyle ortadan kaldırabiliriz.sabır var,stres yok ok?

Merhabalar. Ben de bir süredir aranızdayım aslında ama sadece takip ettim sizin yazdıklarınızı. Kendim yeni fırsat buluyorum yazmaya. Umarım hepimizin bebişleri olur hayırlısıyla.

Benim bu ay 3. denemem. Bundan 6 ay önce gebelik öncesi kontroller için doktora gittim. Ultrason ve smear için temiz dedi. Bilinçli hastalara alışık olmayan doktorlar fazla bilgi vermiyorlar sormadıkça. Bebek istediğimi söyledim o da 3 ay folik asit kullanıcaksın o zaman dedi. Kullandım. Ve zannettim ki ilk denememde bebeğim olacak. Ama olmadı ve hayal kırıklığı yaşadım. Bir de baktım ki bir tek ben değilmişimmmm. 🙂 Çalışmak çalışmak ve çalışmak lazımmış meğer... Tabi bir süre daha olmazsa mutlaka doktora görünücez. Hayırlısı olsun. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah.

merhaba kelebek tekrar hoşgeldin.
smear testi ve ultrasonun temiz çıkması güzel.3 ay çok kısa bir süre sakın stres yapma.ama istersen birde kan tahlili ve hormon tahlili yaptır.eğer kansızlık çıkarsakan hapı kullanırsın.hormon tahlilide reglinin 3. günü yapılan tahlildir.hormon değerlerinin normal çıkması önemli.zaman kaybetmeyeyim dersen yaptır bu tahlilleri bence.umarım bunlarda normal çıkar.ozaman için rahat eder.
ama eğer bir sorun varsa erkenden çaresine bakılır zaman kaybetmemiş olursun kelebekcim.sen bilirsin canım.
umarım enkısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlatlar nasip eder bizlere

Hoşgeldin canım aramızaaa 🙂 daha çok yeniymissin canım... inşallah her şey gonlunce olur... efsuncum söylenebilecek her şeyi sölemiş.. once doktor kontrolü.. 🙂 kendine iyi bak....