Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

57445237su1.gif
47gb7.gif
45ui1.gif
53ws3.gif
51yl2.gif
42au5.gif

İnşallah bir gün bizde hamile kalırızz ve bizimde bir bebeğimiz olurrr..

inş.canım inş. birgün elbet gelicekler

Çok güzel bir mektup...

Miniciktin varlığını hissetiğimde ve bir o kadar da hasretimdin en koyusundan. Bir gece vaktiydi varlığını öğrendiğimde, benim için en yıldızlısından, en ışıltılısından. Belki de en güzel rüyaydı görmek istediğim. İçim içime sığmıyordu, bebeğim. Mutluluk bumuydu, Tanrım?

Ben aynı, baban aynı, herşey, herkes aynı... Kimseler duymaz içimdeki minicik kuşun kanat çırpışlarını. Bir hasret gibi düştün yüreğime ve bir kara sevda gibi hep aklımdasın da bunlar yeter mi duygularımı dile vurmaya?

Sen, günden güne büyüyorsun bebeğim. Bende ise anneliğin ağırlığı... ve bütün yorgunluğu...Ama o kıpırdanışların unutturuyor herşeyi. Şimdiden mi bizi sevgine hapsettin bebeğim?

Bazen korkuyoruz gelecekten, seni büyüteceğimiz dünyadan. En çok da baban... Bilmem ki herkes mi böyle hisseder, böyle düşünceler mi sarar beynini yavrusuna kavuşmanın heyecanı içinde.

Biliyormusun, bebeğim, henüz bir isim bulamadık sana. Yakıştıramadık hiçbirini, senin herşeyden öte varoluşuna.
Ne kadar da zormuş, senin güzel yüzünü, minicik yüreğini anlatacak birkaç hece bulmak.

Annenin, babanın en kıymetlisi, seni çok özledik. Hadi gel güzel kızım, hadi gel melek kızım...

ALINTI Bebeğime mektup... / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog

ayyyy süper bi mektup bu yaaa inan gözlerim dolu dolu oldu bi hoş oldum ya.aynı duygularıda işte biz yaşamaktayız bazen duygusallık bazen kızgınlık bazen se korkaklık.bunlar çok farklı şeyler çok güzel bir paylaşım canımmm çok sağol 🙂

Zuzucum günaydın senin 1 gün kadı sanırım dercelerine bakıyorum da maşallah valla sen bu ay hamilesin galiba varmı öyle bi değişiklik herhangi bi yerinde yada belirti falan?[/QUO
günaydın canım 14 mayısta bekliyorum... valla belirti var gibi yok gibi anlayamıyorumm.. her ay böyle oluyor sonu hüsran ama çok heyecanlıyımmm...

ayyy canım ya inş. hamilesindir valla bizde böyle güzel haberler alarak heyecanımıza heyecan ve mutluluk katıyoruz yine gelişmeleri aktar bize olurmu güzel haberlerini beklicez 🙂

herkese selamlar...
ben aranıza yenı katıldım,nasıl hamıle kalabılırım i araştırırken böle keyıflı bır sıteye rastladım...
3.5 yıllık evlıyım,2008 kasım ayında doğum kontrol ilacımı bıraktım,ve hala hamıle değilim , hamıle kalabılmem için bir öneriniz varmıdır..
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...

herkese selamlar...
ben aranıza yenı katıldım,nasıl hamıle kalabılırım i araştırırken böle keyıflı bır sıteye rastladım...
3.5 yıllık evlıyım,2008 kasım ayında doğum kontrol ilacımı bıraktım,ve hala hamıle değilim , hamıle kalabılmem için bir öneriniz varmıdır..
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...

Öncelikle hoşgeldin diyorum canım.aramıza katılmakla çok iyi yaptın bizde senin gibi bebek olmasını bekliyoruz allah isteyen herkesede nasip etsin diyorum.canım dr.tedavisi görüyomusn ?

Selam meleklerim.Ben yaklaşık 6 aylık evliyim.Ve evlendiğimden bu yana hiç korunma yöntemi uygulamadım.Buna rağmen hamile değilim.Ümidim de iyice kesildi açıkçası.Hoş her kes 1 yıldan önce belli olmaz diyor ama bilmiyorum böyle bir duruma insan pek de fazla sabır gösteremiyor.Her neyse şu an reglim ve 2 gün sonra yani 15.05.2009 tarihinde bitecek.Yani tekrardan 05.06.2009 da regl olmam gerekiyor en fazla 1-2 gün gecikir.Sizden yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum melişler...

Son düzenleme:
Geri