Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

listenin son şekli, umarım yapabilmişimdir.

hayirli pazarlar melisler nasilsiniz bakalimmm

hazalcim üzülmek yok tam gaz yola devam aman moralin yüksek olsunki habaerler daha ii olsun canommm

eee kizlar bu ay nasil olcek acaba insallah listenin tamami hamile kalir😀

insallah yeni yil supriziyle gelir kizlar uzulmuyorum desem yalan olur insan uzuluyor yinede simdi esime nasil diycem bilmiyorum o cok uzuluyor bu ayda isten ayrildim biraz evde dinleniyim isim cok agirdi belki aralikta gelir rabbim buyuktur.allahim hepimizin kucagini doldursun hayirli birer evlatla 7 ay bitti bakalim aralikta 8 ay olcak nasip artik.msm.m ve ozlem cok tesekkur ederim size desteginiz icin.

canım sana sonsuz hak veriyorum. üzülmemek mümkün değil, biliyorum çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol. bir gün allahın izniyle bizim de bebişlerimiz olacak inşallah. ama inan üzülmek bebeği getirmiyor hatta daha gelmesini engelliyor. kafamızı rahat tutmamız şart. allah zamanını bilir.

işinden ayrıldığın iyi olmuş, bol bol dinlenmene ve beslenmene bak canım.

üzülme demesi kolay biliyom hepimiz ayni seyi yasiyoz o yüzden seni cok ii anliyorum canimm

ama her iste vardir bi hayir allahimin bi bildigi varki yani zamanini bekliyodur gelecek sen hic üzülme canim benim sen moralin yüksek bi sekilde calismalara devam et insallah alacaksin hayirli haberiii

eevet mrs m canim insallah nasil gidiyo calismalar

benim bugün kasiklarim agriyo yumurtluyom mu acaba nee afedersiniz canlarim affiniza siginiraka söylüyom ama biz bugün esimle denedik ama esim b ir türlü bosalamadi stress yaptii galiba dün yapmistik yani diycem eger yumurtluyosam bu gün olmadi ama dünkünün etkisi olurmuu

çalışmalar fena değil, yumurtlama dönemimim sonuna geldik gibi. artık gerisi allahtan.

eğer kasıklarında ağrı varsa bu senin yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor. ilişkiden sonra spermler bizde 24-36 saat yaşarmış yani bir sonraki güne etkisi olurmuş. eşini rahatlat kafasından atsın, çünkü erkeklerin strese girmesi bize göre daha ağır. ona bebek düşüncesini boşvererek ilişkimize devam edelim hissi ver mutlaka.

çünkü önemli olan eşimizle birbirimizi istememiz..öncelik bu, daha sonra bebiş.

evet canim kasiklarimda yani karnimin alt taraflarinda baya bi agri var cok ii hissediyorum yanii

haklisin okadar rahat görünüyodu halbuki demekki bana göstermiyomus böyle cikiyo ortaliga ii sakliyolar duygularini ....
cok haklisin tabiki öncellik bizde olmali ama bazen öyle bi an geliyoki istegimiz okadar agir basiyoki gözümüz bisey görmüyooooo

allah insallah gönlüne göre verir canim yaaa insallah hepimizin hakkinda hayirlisiii