Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya duygucum bende çalışıyorum kpssye ufak ufak başladım unuttuğum çok şey var🙁 inşallah hayırlısı olur bebek önemli evet ama iş güçde önemli🙂

İyi akşamlar ardaşlar işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır sizlere hiç katılamıyorum, çalıştığım yerde müdürümüz izinde kendi işlerimin yanında onunkilere de bakmak durumunda kaldım o kadar çok yoruluyorum ki, akşamları bazen bir iki sayfa buraya bakıp çıkıyorum, bütün günde pc başında olduğumdan pek cazip gelmiyor pc başına oturmak, yeni hamiş yok sanırım geriye doğru biraz baktım... Yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmiş onlarda...

kızlar merhaba,uzun zaman oldu görüşmeyeli hamilelikten bu yana giremiyorum malesef.bu arada maşallah ne güzel hamile kalan arkadaşlarımız olmuş canıgönülden tebrik ediyorum hepsini:raila:beni sorarsanız Allaha şükür bulantılarım geçti,artık herşeyi yavaş yavaş yiyebiliyorum.kırmızı etede başladım problem yok.veeee veeee bugün doktora gittik maşallah bebişim hızla büyümüş,dr amcası tebrik etti,çok iyi bakmışsın dedi.ama benim bebiş tembel hareketsiz hareketsiz uyuyordu gene.:e015:bu arada cinseyeti belli oldu,malesef şirinenin yöntemi tutmadı ve çin takvimi tuttu🙂
GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZIM OLACAKMIŞ
Allahım bütün isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.çok farklı hislermiş🙂ve demekki ilk aşerdiğim turşu durumuda tuttu ''ye ekşiyi doğur Ayşe'yi''🙂artık eskisi gibi sık giremesemde,bugünkü yaşadığım hisleri paylaşmak istedim,en yakın zamanda görüşmek dileği ile öptüm hepinizi

canımmmmmmm merhaba seni görmek güzel. verdiğin haberler muhteşem ne güzel yaa..
demek prensesin olacakmış. herşeyin yolunda olmasına sonsuz sevindim. sevgiler.

canım benim ya allah analı babalı büyütsün elbette iyi bakacaksın bebişine sen daha bebiş gelmeden beslenmene dikkat ettin inşallah bu güzel duyguyu rabbim bana ve tüm isteyenlere tattırır amin

ya duygucum bende çalışıyorum kpssye ufak ufak başladım unuttuğum çok şey var🙁 inşallah hayırlısı olur bebek önemli evet ama iş güçde önemli🙂
tabi canım sen bebişine iyi bak dersleride ihmal etme daha çok var kpssye ama inan zaman su gibi akıp geçiyo ben kpss kursuna başladım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yaş ilerlemeden inşallah yerleşiriz biyerlere yerleşemessem mecbur katipliğe başvururum heralde istersen sana not gönderimindede bulunabilirim canım allaha emanet ol bebişine ve kendine iyi bak hayatım sağlıcakla kal

canım benim ya allah analı babalı büyütsün elbette iyi bakacaksın bebişine sen daha bebiş gelmeden beslenmene dikkat ettin inşallah bu güzel duyguyu rabbim bana ve tüm isteyenlere tattırır amin
duygucum çok teşekkür ederim,Allahım sanada en kısa zamanda nasib eder inşallah.dediğin gibi daha bebiş yokken dikkat ediyordum beslenmeme,mükafatını şimdi şimdi görüyorum sanırım🙂

Canim merhaba.. Ben dun izinli oldugum icni siteye giremedim o yuzden biraz gec yaziyorum.. Yaptigin aciklama icin cok tsk ederim bunuda deneyecegim.. Bakalim benim derece nasil cikacak..

Hala ovulasyon testine devam ediyorum ama positif cikmadi.. Sende var mi bir gelisme?

Ya biz ayda bir bile yumurtlayip yumurtlamadigimizi bilmiyoruz millet gunde yumurtluyor hahah :laugh: saka maka hayirlisi olsun bakalim.. Belki birgun bizimkide tutar..

merhaba arkadaşlar ben geldim yine. dün tam rahimimde berbat bir ağrı oldu iki yumurtalığımın ortası. birden sancı girdi ve dik durmakta bile zorlandım. ne olduğunu anlamadım. bugün sanki adet olacakmış gibi ağrım oluyo bazen. 8 günüm kaldı