Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaz esintisi fazla canını sıkma hepimiz sıkmayalım aslında hiçbir şey dünyanın sonu değil sadece biraz zamana ihtiyacımız var bence sağlıklı olduğumuz sürece Allah bir gün bizede nasib edecektir diye düşünelim ve moralimizi yüksek tutalım ve de olacağına inanalım beyin gücü bu noktada çok etkili

YAZGÜLÜ genel olarak ateş ölçümü için şunları söyleyebilirim..
ovulasyon yani yumurtanın çatlamasından önce derecemiz normal düzeyde seyrediyor yani 36.0-36.5 gibi ancak ovulasyon olup yumurta çatladığı zaman derecemiz yaklaşık 37.0 veya üstüne çıkıyor ve döllenme olursa düşmeden devam ediyor.. bu yüzden her SABAH yataktan kalkmadan DİL ALTINDAN DİJİTAL bir dereceyle ölçüm alıp not etmek gerekiyor adet gördüğümüz zaman da aynı düşük seviyeye çekiliyor yani regl günün gelmesine rağmen derecen düşmüyorsa bebek gelmiş olabiliyor
bu arada dereceyi yüksek ölçtükten sonra ilişkinin bir anlamı kalmıyor çünkü yumurta tüplere düşmüş ve yaşlanmış olabiliyor o yüzden derece yükselmeden yani ovulasyondan önce birleşme olması gerekiyor ki yumurta tüplere düştüğünde spermler onu bekliyor olsun..
bazı kadınların daha çabuk gebe kalabilmesinin sebebi de şu.. onlarda bir değil birden çok yumurtanın zamana dağılarak çatlaması.. o yüzden birşey takip etmelerine gerek kalmıyo.. kadın bugün yumurtluyo diyelim..2 gün sonra da yumurtluyo.. yani daha kolay denk geliyo onlara.. hani ceketi atsan hamile kalır kadın cinsi bunlar işte🙂
ama ben artık beslenmemizden mi genetiğimizden mi birşeylerin değiştiğini artan insan nüfusu yüzünden doğanın kendini dengelemeye çalışarak doğurganlığımızı azalttığını düşünüyorum o kadar infertilite sorunu yaşayan insan var ki.. başka nasıl açıklanabilir bilmiyorum..

selamm

merhabalr arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum 🙂 nasılsınız görüşmeyelii... ben hala BEKLEMEDEYİM 🙂)) koooskoocaa 7 gün kaldıı
güleyimde moralim düzlesin kendimi pek iyi hissetmiyorum çünkü