Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar yazdıklarınızı okudum...ovulasyon testlerini geçen ay ben de kullandım,şans eseri ilk kullanımda çift çizgiyi gördüm hem de koyu şekilde,ertesi gün de gördüm ama benim pis kociş yüzünden değerlendiremedim,baya uzun zaman da bunu üzerimden atamadım,hani bukadar şanslıyken değerlendirememek beni çok üzdü,geçen ay hamile olmayacağımdan emindim öyle de oldu,benim geçen ay çift çizgilerim takvime uydu,sadece yumurtlama günüm bi gün sonra oldu,bu ay iki test kalmıştı onları yumurtlama günümden bigün önce ve o gün yaptım,çizgi vardı ama belirgin değildi,muhtemelen bugün olacağını düşünüyorum,çünkü geçen ay da takvime göre bi gün sonra oldu,hem de akıntım var,bakalım hayırlısı,bu ay da olmazsa gelecek ay clearblue digitallerden almayı düşünüyorum,pahalı ama olsun sürecin nekadar uzayacağını bilmiyoruz.buarada aslında bi yanım çok istiyor bi yanım da kızlar bu dönem hamile kalmanın akıl karı olmadığını söylüyor malum domuz gribi,hamileler çok tehlikede.aşı olsan dert olmasan dert.gerçekten korkuyorum hamile kalmaya.çünkü normalken bişey değil de hamileyken....

iyiyim canım sen,karışık duygular içindeyim aslında.arada hamişleri görüp çok özeniyom arada çok rahat oluyom karışık işte,ama aslında beni end,işelendiren gelecek,ya uzun zaman da olmazsa bebiş diye korkuyom,bakıyom millet planlıyor hemen oluyor o zaman üzülüyom.

canım al benden de o kadar, ben de üzülüyorum artık hatta umutsuzluğa düşüyorum. artık kendimi telkin edecek söz de bulamıyorum. eşim yoğun çalışıyor malesef bazen günleri kaçırıyoruz bundan da çok dertliyim. ben anne olmak istiyorum inşallah.

Kocamla aile olmaya karar verince denemelere başladık ancak birçok başarısız deneyimler yaşadık. Bu başarısız denemeler sonunda artık bizde bir sorun olacağını düşünerek doktora gitmeye karar verdik. Bir dizi testler sonucunda herhangi bir problem olmadığını, sağlıklı bireyler olduğumuzu belirttiler. En son seçeneğimiz olan tüp bebeği düşünmeye başlamıştık. Daha sonra Eczacı arkadaşımın tavsiyesi üzerine clearblue dijital ovülasyon testini aldım. Adet düzenimi bildiğimden dolayı ilk ay hamile kalmayı başardım. Bu sözlerle anlatılamayacak kadar büyük bir mutluluktu. Artık biz de clearblue sayesinde aile olduk. Ailemize şirin oğlumuzun katılımını sağladığı için Clearblue ya teşekkürler. (alıntıdır)

öyle canım en kötüsü de günleri kaçırmak,kaçırınca bi de psikolojikmen yıkılıyoruz,ama kocalar da makine değil ki bi de sırf bir iş gibi bu işi yapmak da doğru değil o zaman da olmuyor,bi de en üzüldğüm nokta bazı arkadaşlarım bi gece korunmadılar hamile kaldılar,ya da eskiden annelerimiz yumurtlama gününe mi bakıyorlardı,yani aslında bunun her gün ilişkiyle de ilgisi yok.ama biz elimizden geleni yapmak istediğimiz için kendimizi de kocalarımızı da geriyoruz.

Geri