kızlar yazdıklarınızı okudum...ovulasyon testlerini geçen ay ben de kullandım,şans eseri ilk kullanımda çift çizgiyi gördüm hem de koyu şekilde,ertesi gün de gördüm ama benim pis kociş yüzünden değerlendiremedim,baya uzun zaman da bunu üzerimden atamadım,hani bukadar şanslıyken değerlendirememek beni çok üzdü,geçen ay hamile olmayacağımdan emindim öyle de oldu,benim geçen ay çift çizgilerim takvime uydu,sadece yumurtlama günüm bi gün sonra oldu,bu ay iki test kalmıştı onları yumurtlama günümden bigün önce ve o gün yaptım,çizgi vardı ama belirgin değildi,muhtemelen bugün olacağını düşünüyorum,çünkü geçen ay da takvime göre bi gün sonra oldu,hem de akıntım var,bakalım hayırlısı,bu ay da olmazsa gelecek ay clearblue digitallerden almayı düşünüyorum,pahalı ama olsun sürecin nekadar uzayacağını bilmiyoruz.buarada aslında bi yanım çok istiyor bi yanım da kızlar bu dönem hamile kalmanın akıl karı olmadığını söylüyor malum domuz gribi,hamileler çok tehlikede.aşı olsan dert olmasan dert.gerçekten korkuyorum hamile kalmaya.çünkü normalken bişey değil de hamileyken....