M mrs m. Daimi Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.211 selam yine geldim ama yine kalabalık değil, nerde bu kızlar yaaa
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Kasım 2009 #25.212 özzlemm' Alıntı: slm kizlar nasilasiniz bakalim.. ya yazgülüm ben eczaneye sordum ama pahali dedi gii sen kaca aldin o testi canim benim off ya benmi anlatamadim omu anlamadi bilmiyom gerci yaaa neyse,,,,, off ne zaman yumurtluyom acaba??? Genişletmek için tıkla ... Slm canim.. ben iyiyim cok sukur.. Isteyim ama simdi cikacagim cikmadan hemen yazayim dedim sana.. Canim ben 7 tanesini 33 euroya aliyorum.. yani 7 gun kullanmak icin.. Sana ne kadar dediler ki? Simdi cikiyorum ama eve varinca aksam tekrar girerim ben.. Optum canim
özzlemm' Alıntı: slm kizlar nasilasiniz bakalim.. ya yazgülüm ben eczaneye sordum ama pahali dedi gii sen kaca aldin o testi canim benim off ya benmi anlatamadim omu anlamadi bilmiyom gerci yaaa neyse,,,,, off ne zaman yumurtluyom acaba??? Genişletmek için tıkla ... Slm canim.. ben iyiyim cok sukur.. Isteyim ama simdi cikacagim cikmadan hemen yazayim dedim sana.. Canim ben 7 tanesini 33 euroya aliyorum.. yani 7 gun kullanmak icin.. Sana ne kadar dediler ki? Simdi cikiyorum ama eve varinca aksam tekrar girerim ben.. Optum canim
P pretty woman Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.213 slm arkadaşlar ben online size hiç denk gelememiştim sevindim nasılsınız
M mrs m. Daimi Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.214 pretty woman' Alıntı: slm arkadaşlar ben online size hiç denk gelememiştim sevindim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin pretty iyiyim sen nasılsın
pretty woman' Alıntı: slm arkadaşlar ben online size hiç denk gelememiştim sevindim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin pretty iyiyim sen nasılsın
P pretty woman Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.217 teşkkürler iyiym ankaradan biriyla konuşmak beni çok mutlu etti
M mrs m. Daimi Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.218 pretty woman' Alıntı: teşkkürler iyiym ankaradan biriyla konuşmak beni çok mutlu etti Genişletmek için tıkla ... aaaa yoksa ankaralı mısın?
pretty woman' Alıntı: teşkkürler iyiym ankaradan biriyla konuşmak beni çok mutlu etti Genişletmek için tıkla ... aaaa yoksa ankaralı mısın?
M mrs m. Daimi Üye Üye 4 Kasım 2009 #25.220 Yaz Esintisi' Alıntı: kızlar selam Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canıııımmmm nasılsın?