herkese selam
benim testin rengi bugün biraz daha koyu ama hala kontrol çizgisinden daha açık..
yani hala yumurtlamak için gerekli olan hormon yükselişi olmadı
düşünün arkadaşlar bugün 17. günüm inanılmaz..
daha önceki aylarda olsa zaten geçti zaman diye çalışmayı bırakırdım
işte yanlışlık yapıyoruz tahmin etmekle
galiba ben regliden sonraki 18. veya 19. gün yumurtluyorum bu durumda çünkü artık renkler birbirine yakın
ben yazıcam arkadaşlarım size yine..bana bir önceki ay aşılama yapılmıştı biliyosunuz tutmamıştı bu ay kendim denicem bu testle bakalım noolcak
bi daha ki ay da rahim filmi..
öpüyorum hepinizi
selam kızlar nasılsınız. ya ben size bişey sorucam. aranızda ölü doğum, kürtaj yapmış olanınız varmı? varsa kaç ay sonra hamileliği bekliyosunuz? cevaplarmısınız?
herkese selam
benim testin rengi bugün biraz daha koyu ama hala kontrol çizgisinden daha açık..
yani hala yumurtlamak için gerekli olan hormon yükselişi olmadı
düşünün arkadaşlar bugün 17. günüm inanılmaz..
daha önceki aylarda olsa zaten geçti zaman diye çalışmayı bırakırdım
işte yanlışlık yapıyoruz tahmin etmekle
galiba ben regliden sonraki 18. veya 19. gün yumurtluyorum bu durumda çünkü artık renkler birbirine yakın
ben yazıcam arkadaşlarım size yine..bana bir önceki ay aşılama yapılmıştı biliyosunuz tutmamıştı bu ay kendim denicem bu testle bakalım noolcak
bi daha ki ay da rahim filmi..
öpüyorum hepinizi
Slm canim.. bende senin gibi hergun ovulasyon testi yapiyorum.. Aslinda ben dun bekliyordum positif cikar diye ama cikmadi..Bakalim bugun ne cikacak.. Ayni bende her ay yanlis hesaplamalar yapiyordum.. Ve senin gibi belkide yumurtladigim zamanlarda daha var diye veya gecti diye calismalari birakiyorduk veya daha az oluyordu..
Ben o yuzden bu testlere basladim.. bu ikinci ay kullaniyorum ve doktorda kontollere basladim hayirlisi bakalim.. Merakla bekliyorum senin sonucuda..
Birde bende o kendin cizgiyi okuyacagin testlerden almistim pek anlayamadim.. O yuzden dijital olanini aldim.. O kendi yaziyor negatif veya positif diye.. Daha kolay oluyor benim icin.. Orda varsa tavsiye ederim..
evet bildiğim kadarıyla var yazgülü digital olanlardan ben de bir daha ki ay almaya karar verdim onlardan çünkü bu ay artık buna başladım canım..
bugün test çizgisi kontrol çizgisinden sadece biraz daha açık yani yaklaştı bugün yarın diye düşünüyorum benim yumurtlama zamanım.. galiba bu yöntem iyi ya.. derecemi de kontrol ediyorum bi yandan hala 36.2 veya 36.1 civarında yani yumurtlama olmadı daha.. çünkü yumurtlama olunca hafif yükseliyor (37.0) zaten derece yükseldikten sonraki beraberliğin bi anlamı yok kaçırmış oluyosun ama önceden beraberlik olduysa şansın artıyor ve yumurtlamayla beraber gerçekleşen derecedeki yükselme düşmeden sabit kalıyorsa hamilesin demektir.. yoksa derece regli zamanı tekrar düşüyor..regli zamanın gelmesine rağmen derece düşmediyse yüksek olasılıkla bebişşşş olabilir🙂
evet bildiğim kadarıyla var yazgülü digital olanlardan ben de bir daha ki ay almaya karar verdim onlardan çünkü bu ay artık buna başladım canım..
bugün test çizgisi kontrol çizgisinden sadece biraz daha açık yani yaklaştı bugün yarın diye düşünüyorum benim yumurtlama zamanım.. galiba bu yöntem iyi ya.. derecemi de kontrol ediyorum bi yandan hala 36.2 veya 36.1 civarında yani yumurtlama olmadı daha.. çünkü yumurtlama olunca hafif yükseliyor (37.0) zaten derece yükseldikten sonraki beraberliğin bi anlamı yok kaçırmış oluyosun ama önceden beraberlik olduysa şansın artıyor ve yumurtlamayla beraber gerçekleşen derecedeki yükselme düşmeden sabit kalıyorsa hamilesin demektir.. yoksa derece regli zamanı tekrar düşüyor..regli zamanın gelmesine rağmen derece düşmediyse yüksek olasılıkla bebişşşş olabilir🙂
Evet canim varsa mutlaka bi dahaki ay onlardan kullan.. Insallah gerek kalmaz tabikide ama ne olur ne olmaz yani..
Sen sabahlarimi yapiyorsun aksamlarimi? Yada fark etmiyormu? Ben aksamlari yapiyorum cunku ne bileyim sabah pek vaktim olmuyor..
Hmm bu derece olcme isini hic denemedim ama enteresan geldi.. Peki dereceyi ne zaman olcuyorsun? Sabah/aksam? ve nerden? Yani ne bileyim koltuk alti falan mi?
teşekkürler ben de iyiyim evet kalabalık değil. idrar test sonucumu aldım tahmin ettiğim gibi enfeksiyon varmış. dr gebe misiniz dedi hayır dedim ama ovulasyon dönemindeyim dedim, o da bana ona göre etkilemeyecek ilaç verdi. başladım kullanmaya.
teşekkürler ben de iyiyim evet kalabalık değil. idrar test sonucumu aldım tahmin ettiğim gibi enfeksiyon varmış. dr gebe misiniz dedi hayır dedim ama ovulasyon dönemindeyim dedim, o da bana ona göre etkilemeyecek ilaç verdi. başladım kullanmaya.
Gecmis olsun canim.. Insallah en kisa zaman iyilesirsin..
Burdada havalar yavas yavas sogumaya basladi.. Hicte sevmem kis aylarini ama ne yapalim.. Sabah ise gelince hava karanlik oluyor, isten cikinca yine karanlik hic birsey anlamiyorum gunlerden 🙁
Bu arada sitede sorun oluyor galiba bazen yazdigim mesaj yayinlanmiyor tekrar yazmak zorunda kaliyorum 🙁
ya yazgülüm ben eczaneye sordum ama pahali dedi gii sen kaca aldin o testi canim benim off ya benmi anlatamadim omu anlamadi bilmiyom gerci yaaa neyse,,,,,