Evet canim is yerimde bi ara bu siteyi yasaklamislardi.. Bende o yuzden isteyken giremiyordum evdede cok fazla vaktim olmuyordu.. Bugun tesaduf bi deneyim dedim acmislar.. Bakalim ne kadar surecek insallah kapatmazlar bir daha 🙁
Seninle regl tarihlerimiz neredeyse ayni canim bu ay.. Insallah gelmez 🙁
Aaaa ne kötü, sanki yasaklı bir site!!! ne kadar faydalı bir yer olduğunu bir bilseler bütün çalışanlarını yönlendirirler 🙂 tabi türkçeleri varsa 🙂
Öyle miiii demek regller aynı... bilmiyorum canım yaaa sanki yine olmayacak gibi geliyor, daha önemlisi hastalığım var enfeksiyon sanırım, bu da engel olabilir 🙁( ahhh inşallah gelmez.
Aaaa ne kötü, sanki yasaklı bir site!!! ne kadar faydalı bir yer olduğunu bir bilseler bütün çalışanlarını yönlendirirler 🙂 tabi türkçeleri varsa 🙂
Öyle miiii demek regller aynı... bilmiyorum canım yaaa sanki yine olmayacak gibi geliyor, daha önemlisi hastalığım var enfeksiyon sanırım, bu da engel olabilir 🙁( ahhh inşallah gelmez.
Ya sorma canim bende anlamadim neden yasakladilar.. Moralim bozulmustu ama o zaman baya bende telefondan giriyordum ama oyle iyi olmuyordu hihi 🙂
Turk cok az canim benim is yerinde.. benim calistigim yerde yalnizim diger yerlerde var bir kac tane daha..
Ahhh ahh anlamiyorlar ki guzelim turkcemizden anlatsam bu sitenin faydalarini.. okusalar
benimde 20 kasim falan olmasi lazim.. tabi benimkinin ne yapacagi belli olmaz haha 🙂
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.. Hayirlisi ne ise o olsun canim hakkimizda..
slm canim burdayim simdik..
demin benim internet cöktü zorla acabildim bi bakim hele bana neler yaziksiniz dönecem sonraa
ya bu arada bu sogan yemek konusunda ciddimisiniz oyyy nasi kokuyo agzim anam bide aci ki sormayin
Insallah canim insallah korkularim bosa cikarda hersey yolundadir.. Degilsede en azindan boyle varsa bir sorun cozmeye calisiriz.. Cunku ne kadar erken farkina varilirsa o kadar iyi oluyormus.. 1 seneden uzun surdugu zaman doktora gitmeyi tavsiye ediyorlar.. o yuzden bende bi gidip baktirmak istedim.. Amin canim hayirlisi..