kızlarr bakın bugün ne buldum 🙂 bamya doğurganlığı arttırıyormuş... hem annelerimizden duydum hemde araştırdım internettede öle bişeyler var🙂 bu ay olmazsa artık önümüzdeki ay bizde bol bol bamya pişecek gibii
ben gaziantep canım🙂 benim kocişte şehir dışında iyimi son 7 gün boşa gidecek ama umarım önceki çalışmalar işe yaramıştır🙂 halla beklemedeyim beklemedeyim🙂)yaramamışsa artık önümüzdeki ay kocişe fazla mesai yaptıracam 🙂 körün aradğı bi göz allah verdi iki göz olur herhalde
kızlarr bakın bugün ne buldum 🙂 bamya doğurganlığı arttırıyormuş... hem annelerimizden duydum hemde araştırdım internettede öle bişeyler var🙂 bu ay olmazsa artık önümüzdeki ay bizde bol bol bamya pişecek gibii
yani olmayacakasa stres yapsakta olmayacak yapmasakta olmayacak. neden hayatımı olcak olmıcakla tek bebek üstüne yaşıyayımki. şu an çalışıyorum ve evimi çok lüks yapmak için uğraşmaya başladım. en azından yapabileceğim elimde olan şeyler için uğraşacağım. bebek meselesi allahımın bileceği iç. tedavimi olurum elimden geleni yaparım olursa olur. gerisi rabbimin. ama çok para kazanıp evimde konforlu yaşamak benim elimde bunu için uğraşacağım artık. bebek olacak olmayacak diye hayatımı zehredemiycem. bebek olmazsa da öelcek değilim allahım bana ve eşime sağlık versin. mutlu mesut yaşıyalı. yaşım gelincede gider bir esirgeme kurumundan bebeğe sahip çıkarım en azından birinin hayatını kurtarırım. allahım bana belki bunu uygun görecek ve birini hayatını kurtarmamı istiycek. rabbimin gücü o bilir. yaşamaya bakalım arkadaşlar. eşimizede hayatını yaşatalım biz üzüldükçe onlard üzülüyor.
Cok dogru soylemissin canim tabiki herkes kendi cocugu olsun ister ama nasip degilse neden kimsesi olmayan sevgiye muhtac olan bir cocuga sahip cikmayalim ki?.. Sonucta o da bir can.. Ben kesinlile oyle birseye karsi olamam zaten.. Dunyada o kadar sevgiye muhtac insanlar var ki..
Ve dedigin gibi canim biz rahat oldugumuz zaman eslerimizde rahat olur biz ne zaman stres yaparsak onlarida olumsuz etkiliyoruz ister istemez..